
Сир є прекрасним джерелом білків, вітамінів групи В і здорових жирів, а також різноманітних мінералів - кальцію, магнію, калію, фосфору, цинку і селену. Цей молочний продукт швидко псується і вимогливий до певних умов температури, вологості та інших параметрів. Висока вологість призводить до появи цвілі, при низькій він сохне, передають Патріоти України.
Щоб сир пролежав у холодильнику довше, потрібно помістити його в герметичну упаковування або вакуумну місткість. Якщо немає спеціальної місткості для зберігання сиру, можна загорнути його в фольгу або поліетиленову плівку, але найкраще — в пергамент. Розміщувати сир потрібно на нижній полиці холодильника або на дверцятах.
І найголовніший секрет довшого зберігання сиру у холодильнику — покласти кубик цукру в упаковування з сиром, який бажано замінювати щодня. Цукор потрібно покласти так, щоб він не торкався сиру. Цукор забиратиме всю вологу, і сир не буде псуватися.
Сніданок визначає наш настрій, енергію та здоров’я кишечника. Але не всі ранкові страви однаково корисні, передають Патріоти України. Невеликі зміни у ранковому раціоні можуть значно покращити стан кишечника та загальне самопочуття. Не йдеться про повн...
Ви думали, що вершкове масло - безпечна насолода на сніданок чи у випічці? Лікарі б’ють на сполох: надлишок цього продукту може підвищувати кров’яний тиск та шкодити серцю, передають Патріоти України. Що відбувається: насичені жири у маслі зменшують ви...