Сир є прекрасним джерелом білків, вітамінів групи В і здорових жирів, а також різноманітних мінералів - кальцію, магнію, калію, фосфору, цинку і селену. Цей молочний продукт швидко псується і вимогливий до певних умов температури, вологості та інших параметрів. Висока вологість призводить до появи цвілі, при низькій він сохне, передають Патріоти України.
Щоб сир пролежав у холодильнику довше, потрібно помістити його в герметичну упаковування або вакуумну місткість. Якщо немає спеціальної місткості для зберігання сиру, можна загорнути його в фольгу або поліетиленову плівку, але найкраще — в пергамент. Розміщувати сир потрібно на нижній полиці холодильника або на дверцятах.
І найголовніший секрет довшого зберігання сиру у холодильнику — покласти кубик цукру в упаковування з сиром, який бажано замінювати щодня. Цукор потрібно покласти так, щоб він не торкався сиру. Цукор забиратиме всю вологу, і сир не буде псуватися.
Ім’я — це потужний носій енергії, який може впливати на життя на багатьох рівнях. Його зміна — це потенційна трансформація життєвої вібрації, яка може відкрити перед тобою нові двері і можливості. Чи варто змінювати ім’я і на що слід звернути увагу, що...
Відмова від вживання газованої води (особливо солодкої, з підсолоджувачами або кофеїном) може позитивно вплинути на організм у багатьох аспектах. Ось що зазвичай відбувається, передають Патріоти України. Газована вода, особливо з цукром або кислотами (...