Сир є прекрасним джерелом білків, вітамінів групи В і здорових жирів, а також різноманітних мінералів - кальцію, магнію, калію, фосфору, цинку і селену. Цей молочний продукт швидко псується і вимогливий до певних умов температури, вологості та інших параметрів. Висока вологість призводить до появи цвілі, при низькій він сохне, передають Патріоти України.
Щоб сир пролежав у холодильнику довше, потрібно помістити його в герметичну упаковування або вакуумну місткість. Якщо немає спеціальної місткості для зберігання сиру, можна загорнути його в фольгу або поліетиленову плівку, але найкраще — в пергамент. Розміщувати сир потрібно на нижній полиці холодильника або на дверцятах.
І найголовніший секрет довшого зберігання сиру у холодильнику — покласти кубик цукру в упаковування з сиром, який бажано замінювати щодня. Цукор потрібно покласти так, щоб він не торкався сиру. Цукор забиратиме всю вологу, і сир не буде псуватися.
Це звичайнісінькі пекарські дріжджі. З них можна зробити безцінне добриво, яке прискорить розвиток огірків, зміцнить їхній імунітет та збільшить плодоношення в рази. Розповідаємо, посилаючись на ресурс ukrayinynovyny.pl, чому жовтіє листя огірків і як ...
Вода — це життя. Вона тече крізь наші вени, як річка, що живить землю. Без неї блякнуть не лише квіти, а й ми самі. І хоча кожен з нас чув про магічну формулу «вісім склянок води на день», ця істина — лише загальний орієнтир. Насправді потреби у рідині...