
Сир є прекрасним джерелом білків, вітамінів групи В і здорових жирів, а також різноманітних мінералів - кальцію, магнію, калію, фосфору, цинку і селену. Цей молочний продукт швидко псується і вимогливий до певних умов температури, вологості та інших параметрів. Висока вологість призводить до появи цвілі, за низької він сохне, передають Патріоти України.
Щоб сир пролежав у холодильнику довше, потрібно помістити його в герметичне упаковання або вакуумну місткість. Якщо немає спеціальної місткості для зберігання сиру, можна загорнути його в фольгу або поліетиленову плівку, але найкраще — в пергамент. Розміщувати сир потрібно на нижній полиці холодильника або на дверцятах.
І найголовніший секрет довшого зберігання сиру у холодильнику — покласти кубик цукру в упаковання з сиром, який бажано замінювати щодня. Цукор потрібно покласти так, щоб він не торкався сиру. Цукор забиратиме всю вологу, і сир не буде псуватися.
У Норвегії існує глибоко вкорінена культурна практика, відома як Friluftsliv (або "життя на свіжому повітрі"), яка допомагає скандинавам зберігати фізичне та ментальне здоров'я протягом усього року, передають Патріоти України. Спеціаліст із психологі...
Автовиробники щороку змагаються за звання найнадійнішого бренду, але лише деяким вдається підтримувати бездоганну репутацію. Експерти з надійності склали рейтинг машин, які рідко ламаються, зберігають високу якість збірки та служать десятиліттями без с...