Сир є прекрасним джерелом білків, вітамінів групи В і здорових жирів, а також різноманітних мінералів - кальцію, магнію, калію, фосфору, цинку і селену. Цей молочний продукт швидко псується і вимогливий до певних умов температури, вологості та інших параметрів. Висока вологість призводить до появи цвілі, за низької він сохне, передають Патріоти України.
Щоб сир пролежав у холодильнику довше, потрібно помістити його в герметичне упаковання або вакуумну місткість. Якщо немає спеціальної місткості для зберігання сиру, можна загорнути його в фольгу або поліетиленову плівку, але найкраще — в пергамент. Розміщувати сир потрібно на нижній полиці холодильника або на дверцятах.
І найголовніший секрет довшого зберігання сиру у холодильнику — покласти кубик цукру в упаковання з сиром, який бажано замінювати щодня. Цукор потрібно покласти так, щоб він не торкався сиру. Цукор забиратиме всю вологу, і сир не буде псуватися.
Унітаз, як необхідна сантехніка, часто стає каменем спотикання між подружжям. Стульчак не в тому положенні, краплі підозрілої рідини не на тій поверхні - в загальному, претензій, як правило, вистачає. УНІАН з'ясував, як правильно - закривати кришку уні...
Щоб отримувати гарні врожаї овочів та ягід, необхідно рослини вчасно підгодувати, щоб вони набрали силу та запаслися корисними речовинами. Автори YouTube-каналу "Поради біолога" рекомендують 15 найнадійніших підживлень, які сприятливо впливають на росл...