А ви це знали? Сирі, варені, смажені: У якому вигляді яйця найкорисніші та найшкідливіші

Курячі яйця є дуже корисним і цінним продуктом, який фахівці рекомендують їсти всім, хто не має на них алергії. Цей продукт є головним при приготуванні омлету, яєчні, а також десертів та салатів, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz ділиться корисною інформацією від фахівців, в якому вигляді курячі яйця є корисними, а в якому шкідливими.

Експерти зійшлися на думці, що корисними є саме варені яйця, які найкраще їсти без солі. Дуже смачними будуть також яйця пашот. Обов'язково зверніть увагу, щоб варені яйця мали рідкий жовток при приготуванні.

А ось сирі та смажені яйця є не лише шкідливими, а й у випадку з сирими, ще й небезпечними. Смажені яйця є більш калорійними, ніж варені і, якщо ви готуєте їх на олії, це справжнє джерело холестерину.

Сирі яйця можуть бути джерелом сальмонельозу, тому обов'язково потрібно мити продукт перед тим, як зберігати його в холодильнику та готувати. Найкраще яйця мити у розчині соди з водою.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...