
Курячі яйця є дуже корисним і цінним продуктом, який фахівці рекомендують їсти всім, хто не має на них алергії. Цей продукт є головним при приготуванні омлету, яєчні, а також десертів та салатів, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz ділиться корисною інформацією від фахівців, в якому вигляді курячі яйця є корисними, а в якому шкідливими.
Експерти зійшлися на думці, що корисними є саме варені яйця, які найкраще їсти без солі. Дуже смачними будуть також яйця пашот. Обов'язково зверніть увагу, щоб варені яйця мали рідкий жовток при приготуванні.
А ось сирі та смажені яйця є не лише шкідливими, а й у випадку з сирими, ще й небезпечними. Смажені яйця є більш калорійними, ніж варені і, якщо ви готуєте їх на олії, це справжнє джерело холестерину.
Сирі яйця можуть бути джерелом сальмонельозу, тому обов'язково потрібно мити продукт перед тим, як зберігати його в холодильнику та готувати. Найкраще яйця мити у розчині соди з водою.
Норвезькі вчені провели дослідження протягом 20 років і встановили, що споживання нефільтрованої кави підвищує ризик смерті від серцево-судинних хвороб порівняно з фільтрованою, передають Патріоти України. Головний секрет виявився неймовірно простим — ...
Популярний модний аксесуар - шпилька-кіготь (крабик) - може бути причиною випадіння волосся і навіть алопеції у жінок. Провідна трихологиня Рейчел Валентайн заявила, що часте використання цих затискачів призводить до того, що жінки скаржаться на відсту...