Майже на кожній сковороді чи каструлі можна побачити отвір на ручках. На них мало хто звертає увагу. А даремно! Адже дірки на ручках зроблені не просто так, передають Патріоти України.
Отвір у ручці сковороди чи каструлі потрібен для того, щоб під час приготування їжі можна було залишити у ній ложку або лопатку для перемішування продуктів.
Завдяки такому простому трюку залишки дерев'яних предметів не потрапляють всередину посудини. Також вам не доведеться бруднити стільницю чи додаткові тарілки. І справді — все геніальне просто.
Справа не лише в тому, щоб залишити стільницю чи інший посуд в чистоті. Завдяки такому способу можна також врятувати саму ложку, особливо, якщо вона виготовлена з силікону або пластику.
Подумайте самі: щоразу, коли ви залишаєте таку ложку в киплячій воді або навіть дуже близько від каструлі, то ризикуєте її розплавити від високих температур. Це призведе не лише до того, що ви залишитесь без зручного аксесуару, але й до потрапляння у їжу бісфенолу А (BPA). Це токсин, що міститься в більшості пластмас.
Звичайно, за допомогою отвору на ручці також можна повісити посудину на ґачок. Таке рішення досить корисне, якщо на вашій кухні мало місця для зберігання кухонного начиння.
Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...
Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...