А ви це знали? ТОП-3 найшкідливіші каші, які краще не їсти

Дуже часто буває так, що люди, купуючи каші в магазині, звертають увагу на пакування, ніж на склад. Серед таких покупок можна виокремити каші, які не те що не будуть корисними, а навіть шкідливі, передають Патріоти України.

Популярний лікар-педіатр Євген Комаровський на своєму каналі (Доктор Комаровский) в YouTubeрозповів про три найшкідливіші каші, які не варто їсти як дорослим, так і дітям.

Вівсянка

І йдеться тут саме про вівсянку швидкого приготування, яку продають у пакетиках. Лікар відзначає, якщо ви хочете отримати хоч якусь користь від такої крупи, то найкраще купувати її у вигляді пластівців, які потрібно варити.

Манна каша

Річ у тім, що манка – легкозасвоюваний вуглевод, який не дає жодної користі організму. Лікар Комаровський каже, що найкорисніше в крупі завжди знаходиться в оболонці, якої в манній немає.

Білий рис

Цю крупу лікар називає "ніякою", адже жодної користі організму ця каша не приносить.

Перевірте себе! Тест у картинці визначить вашу психологічну травму

середа, 8 травень 2024, 15:09

Психологічна травма може серйозно псувати якість життя, а людина часом і не здогадується, в чому причина її проблем. Пропонуємо прийти тест, який визначить вашу психологічну травму, передають Патріоти України. Придивися до цих картинок — якщо до однієї...

Яких змін в житті вам не вистачає -тест у картинці

середа, 8 травень 2024, 14:07

Якщо ви живете у повсякденній рутині і давно мрієте змінити своє життя, але не знаєте з чого почати - тест у картинці дасть вам необхідні відповіді. Ваше внутрішнє відчуття підкаже, в якому напрямку вам необхідно рухатися, передають Патріоти України. П...