А ви це знали? ТОП-5 імен для доньок, які оберігатимуть їх від лиха та горя

Вікторія - означає “переможниця”. Жінки з таким іменем є великим лідарами, від яких віє позитивна енергетика, вони заряджають інших. Вікторія завжди готова подати руку помочі, але слабких чоловіків одразу відштовхує - хоче бачити поруч надійного та сильного партнера, на якого можна сподіватися, передають Патріоти України.

Тетяна – перекладається, як засновниця. Повірте, жінка з таким іменем сильна духом та цілеспрямована. Якщо вона поставила собі мету – то обов’язково її досягне, чого б це не коштувало. Для Тетяни є тільки одне правило “отримати тут і зараз”. Вони хороші директори та часто стимулюють своїх колег та підлеглих рухатися далі.

Олександра – люди тлумачать це як “мужня помічниця”. Таке ім’я захищатиме дівчину від лихого ока, горя та відлякуватиме нечисть у родині. До речі, якщо буде ще й по батькові Олександрівна – то вважайте, що дівчина виграла золотий квиток у життя. На її дорозі не буде жодних перепон, нещастя, а траплятимуться тільки щирі та світлі люди. Здається, що дівчина з таким іменем – то мазунчик у Бога.

Ірина – таке ім’я дарує щастя та злагоду, приваблює удачу. Дівчата з таким іменем – цікаві співрозмовники, з ними можна швидко знайти спільну мову та потоваришувати. А робочі питання вирішуються легко та без конфліктів, адже Ірина може вирішити будь-яку проблему.

Олена – кажуть, що воно означає “світло, ясність”. Фортуна – то їх особистий ангел-охоронець, тому ніхто та ніколи не зможе засмутити дівчину або ж накликати лихо. Також Олена дуже чуйна та ніжна характером, тому їй підходить професія вчительки. З одної сторони, вона хоча і сувора, але дітки полюбляють за такий чудовий та легкий характер. А ще з Олени вийде гарна домогосподарка – вона справжня берегиня родинного вогнища.

Забудьте про це! Лікар розніс популярний метод лікування

вівторок, 7 травень 2024, 18:54

"Йодну сітку" багато хто використовує при болях в суглобах, травмах та розтягненні зв’язок, при постін‘єкційних інфільтратах, для діагностики йододефіциту, при нежиті тощо. Але цей засіб лікування не доказовий, передають Патріоти України з посиланням н...

Яка ваша найсильніша риса характеру - цей тест на листя розповість усю правду

вівторок, 7 травень 2024, 18:12

Пропонуємо психологічний тест, який на думку психологів, розкаже про вас усю правду, передають Патріоти України. . Деталі. Ви любите бути у центрі уваги. Ви - екстраверт, який любить людей. . Ви веселі та легкі у спілкуванні. . Любите приймати спонта...