А ви це знали? ТОП-5 секретних інгредієнтів, які зроблять страви в рази смачнішими

У кожного хоч один раз у житті бувало так, що куштуючи звичайну на вигляд страву, виникала від неї просто божественна насолода, зазначають Патріоти України.

Насиченість, глибина та витонченість смаку – і це не єдине, що можна відчути. Існують секретні інгредієнти, які в цьому допоможуть і зможуть просту страву перетворити на справжній делікатес.

Кориця та мускатний горіх – посилюють смак спецій і додають помітної насиченості страві. Найкраще додавати інгредієнти в пікантні страви такі як тушковане м'ясо, лазанья чи соуси.

Какао-порошок та кава – найкраще додавати у гострі страви.

Цибуля-шалот – ідеально підійде на випадок, коли ви не любите гострий присмак цибулі, або коли перебрали з часником.

Коричневий цукор – чудово підходить для випічки і робить солодкий присмак більш особливим.

Копчена паприка – використовуйте на той випадок, коли хочеться чогось дуже незвичайного. Смаженим овочам або макаронам із сиром спеція додасть димного аромату та присмаку.


З архіву ПУ. Будьте обережні! Продукти, які категорично не можна гріти в мікрохвильовці

неділя, 5 грудень 2021, 23:30

Така їжа перетворюється на отруту. Багато людей навіть не здогадуються про те, що деякі продукти харчування категорично не можна гріти у мікрохвильовій печі. І на це є відразу кілька причин, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ. По-п...

Хіти тижня. Найпростіший рецепт здобних рогаликів c повидлом з дріжджового тіста - буде дуже смачно

неділя, 5 грудень 2021, 21:00

Навіть чекати не треба, поки тісто зійде, зазначають Патріоти України. Просіваємо в миску нашу муку, в миску з борошном кидаємо дріжджі і все це змішуємо. Далі нам знадобиться велика терка. Нам потрібно натерти масло на даній тертці, і розімнути все це...