У кожного хоч один раз у житті бувало так, що куштуючи звичайну на вигляд страву, виникала від неї просто божественна насолода, зазначають Патріоти України.
Насиченість, глибина та витонченість смаку – і це не єдине, що можна відчути. Існують секретні інгредієнти, які в цьому допоможуть і зможуть просту страву перетворити на справжній делікатес.
Кориця та мускатний горіх – посилюють смак спецій і додають помітної насиченості страві. Найкраще додавати інгредієнти в пікантні страви такі як тушковане м'ясо, лазанья чи соуси.
Какао-порошок та кава – найкраще додавати у гострі страви.
Цибуля-шалот – ідеально підійде на випадок, коли ви не любите гострий присмак цибулі, або коли перебрали з часником.
Коричневий цукор – чудово підходить для випічки і робить солодкий присмак більш особливим.
Копчена паприка – використовуйте на той випадок, коли хочеться чогось дуже незвичайного. Смаженим овочам або макаронам із сиром спеція додасть димного аромату та присмаку.
Солодощі - вороги дієти? Не завжди! Часто все залежить від вибору, передають Патріоти України. Замість шоколадного батончика краще обирати фрукти — але не будь-які. Деякі з них не лише втамовують солодку жагу, а й допомагають схуднути, прискорюють обм...
Після ситної вечері немає нічого кращого, ніж завантажити всі брудні прибори у посудомийну машину, передають Патріоти України. Одним натисканням кнопки навіть найзабрудненіший посуд стає чистим та блискучим. Але, як з’ясувалося, більшість людей корис...