А ви це знали? Цей натуральний сік допоможе уповільнити старіння - доступний кожному

Більшість людей хочуть залишатися красивими і здоровими довгий час. У цьому може допомогти правильне харчування і включення в нього овочів і зелені. Смузі із зелені і огірків допоможе вам уповільнити старіння, вважає дієтолог Лора Бурак. Про це пише Eat This, Not That, передають Патріоти України.

Смузі із зелені

Експерт з харчування зазначила, що напій можна приготувати в домашніх умовах. У нього входять зелень і овоч - шпинат, кейл і огірки. Змішайте всі інгредієнти в блендері і насолоджуйтеся.

Перераховані вище інгредієнти містять в собі антиоксиданти і вітаміни A і C, що сприяють виробленню колагену. Саме колаген допомагає зберегти здорові шкіру, нігті і волосся.

Хоча Бурак вважає, що соки на основі овочів можуть бути корисними, вона попереджає, що є більш ефективні способи отримати ці поживні речовини, ніж через сік.

"Я завжди рекомендую вибирати свіжі цілі фрукти та овочі, а не соки, тому що ви, по суті, просто п'єте цукор, вичавлений з фруктів", - сказала вона. Також експерт порадила звернути увагу на капустяний сік, він покращує здоров'я серця.

Відзначимо, що споживання цільних фруктів і овочів завжди є найздоровішим варіантом, тому що з них ви отримуєте більше клітковини.

Але якщо у вас щільний графік або ви намагаєтеся щодня отримувати порції продуктів, вживання соку з капустою, шпинатом або іншої листової зелені може бути дуже корисним.

Як замаринувати обрізки лосося для бутербродів

середа, 1 травень 2024, 18:15

Філе червоної риби не кожному по кишені. Натомість обрізки - бюджетний варіант, з якого можна приготувати різні страви. Але найлегше - просто замаринувати для бутербродів чи в салати, передають Патріоти України. Зверніть увагу, що готові солоні обрізки...

Швидкий салат з картоплі та грибів для несподіваних гостей

середа, 1 травень 2024, 17:05

Коли на порозі з’являються несподівані гості, потрібно терміново щось придумати на стіл. Найпростіше приготувати смачний салат із доступних продуктів. Це буде смачно та гості будуть нагодовані, передають Патріоти України. З продуктів вам знадобляться ...