А ви це знали? Цей простий трюк зробить яєчню вдвічі смачнішою

Яєчню вміють готувати майже всі. Чому майже? Зрештою, є певний відсоток людей, які не опанували навичку смаження яєць, передають Патріоти України.

Порада №1

Рекомендується смажити яєчню під кришкою. Це дасть можливість рівномірно приготувати всі частини яйця. Але дивіться уважно, щоб не перетримати. Буквально декілька зайвих секунд приготують жовток так, що він більше не буде рідким.

Порада №2

Смажити на соняшниковій чи оливковій олії можна, але краще замінити на розтоплене вершкове масло. Посоліть його трохи. Така яєчня набагато смачніша, тому не жалійте масла. Страва буде мати більш яскравий та приємний смак, а не олійний.

Порада №3

Пам’ятайте про правильну температуру. Найперше потрібно розігріти сковороду та починати смажити яєчню на сильному вогні. Тривалість приблизно 1 хвилина. Потім вогонь зменшують та роблять середнім. Як тільки стане ясно, що яєчня майже дійшла до готовності, вогонь знову роблять максимальним. Ці поради дадуть можливість приготувати смачну яєчню, якою ви будете пишатись. Смачного!

Чи варто вимикати радіатори на ніч? Більшість людей досі роблять цю помилку

неділя, 9 листопад 2025, 9:45

Зі зниженням температури на вулиці ми все частіше замислюємося над тим, як зменшити рахунки за опалення. Перший крок - вимикати радіатори на ніч. І хоча загалом рекомендується нижча температура в спальні, охолодження всієї квартири не обов’язково корис...

Не робіть помилок! Ніколи не зберігайте молоко у цій частині холодильника - так воно швидко зіпсується

неділя, 9 листопад 2025, 8:14

Якщо ви зберігаєте молоко в дверцятах холодильника, це означає, що воно може швидше зіпсуватися. Адже коли ви відкриваєте їх, продукт потрапляє у зону перепаду температур, що впливає на його свіжість, передають Патріоти України. Натомість, вам слід "по...