А ви це знали? Цей простий трюк зробить яєчню вдвічі смачнішою

Яєчню вміють готувати майже всі. Чому майже? Зрештою, є певний відсоток людей, які не опанували навичку смаження яєць, передають Патріоти України.

Порада №1

Рекомендується смажити яєчню під кришкою. Це дасть можливість рівномірно приготувати всі частини яйця. Але дивіться уважно, щоб не перетримати. Буквально декілька зайвих секунд приготують жовток так, що він більше не буде рідким.

Порада №2

Смажити на соняшниковій чи оливковій олії можна, але краще замінити на розтоплене вершкове масло. Посоліть його трохи. Така яєчня набагато смачніша, тому не жалійте масла. Страва буде мати більш яскравий та приємний смак, а не олійний.

Порада №3

Пам’ятайте про правильну температуру. Найперше потрібно розігріти сковороду та починати смажити яєчню на сильному вогні. Тривалість приблизно 1 хвилина. Потім вогонь зменшують та роблять середнім. Як тільки стане ясно, що яєчня майже дійшла до готовності, вогонь знову роблять максимальним. Ці поради дадуть можливість приготувати смачну яєчню, якою ви будете пишатись. Смачного!

Ваша дитина може бути генієм - ось 6 ознак, які підтвердять це вже сьогодні!

четвер, 7 серпень 2025, 13:05

Ваша дитина дивує вас з перших днів? Можливо, перед вами - майбутній геній. Деякі діти з раннього віку демонструють риси, які можуть вказувати на високий рівень інтелекту. І хоча кожна дитина унікальна, ці шість ознак можуть допомогти вам помітити щось...

Собаки читають емоції краще за людей: Вчені здивували результатами дослідження

четвер, 7 серпень 2025, 12:40

Собачий нюх - не єдина їхня надздібність. Власники собак запевняють: їхні улюбленці здатні відчувати емоції господаря ще до того, як той їх проявить. І наука починає це підтверджувати, передають Патріоти України. Опитування 2000 власників собак показал...