А ви це знали? Цей простий трюк зробить яєчню вдвічі смачнішою

Яєчню вміють готувати майже всі. Чому майже? Зрештою, є певний відсоток людей, які не опанували навичку смаження яєць, передають Патріоти України.

Порада №1

Рекомендується смажити яєчню під кришкою. Це дасть можливість рівномірно приготувати всі частини яйця. Але дивіться уважно, щоб не перетримати. Буквально декілька зайвих секунд приготують жовток так, що він більше не буде рідким.

Порада №2

Смажити на соняшниковій чи оливковій олії можна, але краще замінити на розтоплене вершкове масло. Посоліть його трохи. Така яєчня набагато смачніша, тому не жалійте масла. Страва буде мати більш яскравий та приємний смак, а не олійний.

Порада №3

Пам’ятайте про правильну температуру. Найперше потрібно розігріти сковороду та починати смажити яєчню на сильному вогні. Тривалість приблизно 1 хвилина. Потім вогонь зменшують та роблять середнім. Як тільки стане ясно, що яєчня майже дійшла до готовності, вогонь знову роблять максимальним. Ці поради дадуть можливість приготувати смачну яєчню, якою ви будете пишатись. Смачного!

Як збалансувати дієту для краси та здоров’я з вітамінами

понеділок, 28 квітень 2025, 16:29

Краса починається зсередини — це не просто влучний вираз, а науково доведений факт. Стан шкіри, волосся, нігтів, як і всього організму залежить від того, що ми їмо. Адже збалансоване харчування, яке містить вітаміни, мінерали та інші корисні речовини, ...

Власникам пухнастиків на замітку! Чи можуть коти ображатися - вчені дали однозначну відповідь

понеділок, 28 квітень 2025, 12:56

Серед особливостей інтелекту, які ми часто приписуємо котам, є така негативна риса, як мстивість. Люди нерідко вважають, що пухнасті тваринки здатні запам’ятовувати, хто приніс їм негативні емоції, формувати до них почуття образи і відповідати їм взаєм...