Всупереч думці, що на сніданок потрібно їсти вівсяну кашу - цього робити не варто. Яких каш краще уникати на сніданок - читайте нижче в нашому матеріалі, передають Патріоти України.
Перше правило - обмежте продукти, багаті глютеном. Глютен досить складно перетравлюється, для його обробки людина повинна володіти на сто відсотків здоровим травленням. Якщо глютен надходить в організм в надлишку, то це може викликати роздратування кишкових ворсинок і вплинути на процес перетравлення їжі в цілому.
До каш з глютеном відносяться:
Якщо ви так любите каші на ранок-то краще варіть рисову, гречану, кукурудзяну і пшоняну.
Не додавайте в кашу цукор! Намагайтеся використовувати його замінники, фрукти або сухофрукти - вони додадуть каші смак і не заподіють шкоди організму. Фрукти, на відміну від пластівців, містять багато вітамінів, корисні властивості яких зникають при термообробці. Тому краще не варити їх разом з крупою, а викласти на тарілку, залити гарячою кашею і залишити на 5 хвилин. Також можна використовувати мед.
Не забувайте додавати до каш на сніданок джерело білка. Він надовго залишить вас ситим.
Алюмінієві каструлі є майже на кожній кухні. Вони легкі, зручні й недорогі. Але не все можна в них готувати. Деякі продукти можуть зіпсувати і смак страви, і сам посуд. Щоб уникнути помилок, варто знати, які страви алюміній не "любить". Редакція FoodOb...
Дачники стверджують, що шкідники навіть не будуть прилітати на город, якщо навесні висадити поряд з грядками картоплі всього лише одну рослину, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Мова йде про пижму. Вона є справжнім захисником городньої ку...