Всупереч думці, що на сніданок потрібно їсти вівсяну кашу - цього робити не варто. Яких каш краще уникати на сніданок - читайте нижче в нашому матеріалі, передають Патріоти України.
Перше правило - обмежте продукти, багаті глютеном. Глютен досить складно перетравлюється, для його обробки людина повинна володіти на сто відсотків здоровим травленням. Якщо глютен надходить в організм в надлишку, то це може викликати роздратування кишкових ворсинок і вплинути на процес перетравлення їжі в цілому.
До каш з глютеном відносяться:
Якщо ви так любите каші на ранок-то краще варіть рисову, гречану, кукурудзяну і пшоняну.
Не додавайте в кашу цукор! Намагайтеся використовувати його замінники, фрукти або сухофрукти - вони додадуть каші смак і не заподіють шкоди організму. Фрукти, на відміну від пластівців, містять багато вітамінів, корисні властивості яких зникають при термообробці. Тому краще не варити їх разом з крупою, а викласти на тарілку, залити гарячою кашею і залишити на 5 хвилин. Також можна використовувати мед.
Не забувайте додавати до каш на сніданок джерело білка. Він надовго залишить вас ситим.
Ананас - більше, ніж просто солодкий і соковитий фрукт. У складі збалансованого харчування він може допомогти у профілактиці та полегшенні болю в суглобах. Головна зброя ананаса - фермент бромелайн, відомий своїми протизапальними властивостями, передаю...
За переказами, Іоаким і Анна були благочестивим подружжям. Іоаким був сином Варпафіра і нащадком царя Давида. За однією з версій, подружжя жило в Єрусалимі, за іншою - в Назареті Галлілейському. Дітей Йоаким і Анна не мали до похилого віку - тоді це вв...