Всупереч думці, що на сніданок потрібно їсти вівсяну кашу - цього робити не варто. Яких каш краще уникати на сніданок - читайте нижче в нашому матеріалі, передають Патріоти України.
Перше правило - обмежте продукти, багаті глютеном. Глютен досить складно перетравлюється, для його обробки людина повинна володіти на сто відсотків здоровим травленням. Якщо глютен надходить в організм в надлишку, то це може викликати роздратування кишкових ворсинок і вплинути на процес перетравлення їжі в цілому.
До каш з глютеном відносяться:
Якщо ви так любите каші на ранок-то краще варіть рисову, гречану, кукурудзяну і пшоняну.
Не додавайте в кашу цукор! Намагайтеся використовувати його замінники, фрукти або сухофрукти - вони додадуть каші смак і не заподіють шкоди організму. Фрукти, на відміну від пластівців, містять багато вітамінів, корисні властивості яких зникають при термообробці. Тому краще не варити їх разом з крупою, а викласти на тарілку, залити гарячою кашею і залишити на 5 хвилин. Також можна використовувати мед.
Не забувайте додавати до каш на сніданок джерело білка. Він надовго залишить вас ситим.
Дізнайтеся, що потрібно мати з собою, які документи оформити та як підготуватися до поїздки без зайвих хвилювань . Подорожі — це не лише про емоції, а й про підготовку. Особливо, коли мова йде про перетин кордону. Навіть якщо ви вже не раз були за кор...
Коли шукаєш автомобіль для родини, список вимог чималий. Хочеться, щоб усім було зручно. Потрібен простір – і для пасажирів, і для нескінченних дитячих речей, велосипедів чи торбин. А ще дуже важливою є безпека, адже немає нічого ціннішого за життя та ...