А ви це знали? Ці лайфхаки допоможуть легко помити жалюзі, не знімаючи їх

ЯЖалюзі - прекрасна альтернатива шторам. Їх вибирають для кухні, спальні, офісу. Однак, жалюзі збирають пил, на них осідає бруд, тому періодично їм потрібне якісне прибирання, зазначають Патріоти України. Тому фахівці поділились 3 методами, які допоможуть помити жалюзі легко та навіть не знімаючи їх, пише 5-Minute Crafts.

Пензлик для фарби

Візьміть пензлик, змочіть його водою і розташуйте перпендикулярно до жалюзів. Потім вставте щітку в жалюзі та витріть пил. Це зробіть з кожною планкою і періодично мийте щітку.

Мийте губкою

Для цього методу візьміть 2 губки та збоку кожної з них за допомогою ножиць виріжте широкі отвори. Також візьміть кухонні щіпки та вставте їх в отвори, які ви зробили в губках. Після цього змочіть губки та використовуйте їх для очищення.

Витирайте руками

Візьміть миску з водою і додайте до неї 1 столову ложку харчової соди. Далі розмішуйте воду, поки харчова сода не розчиниться. Одягніть рукавичку і занурте руку в миску та чистить жалюзі, як на фото.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...