Є доволі незвичайний інгредієнт, який використовують для запікання м’яса у духовці. Наші господині в більшості певно про нього не знають. Це бананова шкірка. Багатьом може здатися, що бананова шкірка – не вдалий компонент для приготування страви, передають Патріоти України.
Останнім часом різноманітні страви з банану все частіше присутні на нашій кухні.
У чому хитрість
При підготовці м’яса до запікання його зазвичай натирають спеціями і сіллю. А потім обертають у бананову шкірку.
Шкірку фіксують шпажками або кулінарною ниткою, а потім ставлять у духовку. М’ясо готують як завжди, але результат сильно відрізняється від класичного варіанту.
Контраст відчувається на смак: м’ясо виходить м’яким, ніжним і ароматним. Все завдяки банановій шкірці, яку перед подачею до столу прибирають.
Якщо є власна ділянка, то використану шкірку можна кинути в компостну яму або прикопати на грядці.
Ще одна кулінарна хитрість, пов’язана з використанням бананової шкірки, стосується приготування яловичини.
Покладіть шкірку фрукта в каструлю, де вариться тверда яловичина. Так м’ясо готується швидше і виходить набагато м’якшим.
Правильне зберігання яєць є ключовим моментом, що впливає на їхню свіжість і безпечність. Багато людей роблять поширені помилки, які призводять до псування продукту. Те, куди ви покладете яйця на зберігання, має вагоме значення. Про те, де не варто кла...
Варіння курячих яєць здається дуже простим завданням, проте багато хто стикається з тим, що вони погано чистяться. Цей неприємний момент пов’язаний з порушенням важливих правил приготування. Через це вони важко піддаються чищенню, передають Патріоти Ук...