Перед тим, як класти продукти у холодильник, їх потрібно розподілити по ємностям. Так їжа краще зберігатиметься. Але далеко не весь посуд підходить для того, щоб його ставити на тривалий час ц холодильник, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість, в чому не можна класти продукти в холодильник. Їжа зіпсується. Не використовуйте ці ємності для зберігання продуктів у холодильнику
Посуд з алюмінію та чавуну
Такий посуд може окислюватись або вкриватись іржею. Тому він не підходить для тривалого зберігання в холодильнику.
Пакети з поліетилену
В пакети з поліетилену зазвичай кладуть масло, ковбасу, сир. Але цього категорично не можна робити. Всередині утворюється конденсат, і продукти починають псуватись. Краще використати для таких цілей пергаментний папір.
Пластмасові ємності
Для того, щоб зберігати продукти у контейнерах з пластмаси, на посуді має бути спеціальне маркування, яке позначає, що ємність підходить для холодильника. Це, наприклад, виделка з ложкою.
Посуд з дерева
Для зберігання в холодильнику дерев'яний посуд не підходить. Надмірна волога може спровокувати те, що ємності можуть розбухнути і втратити форму. Особливо небезпечно, якщо на таких тарілках є фарба, яка може потрапити в їжу.
Багато продуктів у нашому раціоні містять прихований цукор, навіть якщо вони здаються здоровими. Часте вживання таких продуктів може спричинити набір ваги, проблеми з зубами і енергетичні спади, передають Патріоти України. Найпоширеніші продукти з прих...
Регулярне вживання чаю може бути доступним способом знизити ризик раку печінки, особливо для людей із груп підвищеного ризику, передають Патріоти України. Дослідження, опубліковане в журналі Nutrients, охопило близько 2 тисяч пацієнтів з раком печінки ...