А ви це знали? У чому не можна класти продукти в холодильник - їжа зіпсується!

Перед тим, як класти продукти у холодильник, їх потрібно розподілити по ємностям. Так їжа краще зберігатиметься. Але далеко не весь посуд підходить для того, щоб його ставити на тривалий час ц холодильник, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz розповість, в чому не можна класти продукти в холодильник. Їжа зіпсується. Не використовуйте ці ємності для зберігання продуктів у холодильнику

Посуд з алюмінію та чавуну

Такий посуд може окислюватись або вкриватись іржею. Тому він не підходить для тривалого зберігання в холодильнику.

Пакети з поліетилену

В пакети з поліетилену зазвичай кладуть масло, ковбасу, сир. Але цього категорично не можна робити. Всередині утворюється конденсат, і продукти починають псуватись. Краще використати для таких цілей пергаментний папір.

Пластмасові ємності

Для того, щоб зберігати продукти у контейнерах з пластмаси, на посуді має бути спеціальне маркування, яке позначає, що ємність підходить для холодильника. Це, наприклад, виделка з ложкою.

Посуд з дерева

Для зберігання в холодильнику дерев'яний посуд не підходить. Надмірна волога може спровокувати те, що ємності можуть розбухнути і втратити форму. Особливо небезпечно, якщо на таких тарілках є фарба, яка може потрапити в їжу.

ТОП-3 секрети ідеальних дерунів - хитрощі досвідчених кулінарів

четвер, 21 листопад 2024, 18:14

Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...

А ви це знали? Чи потрібно знімати пінку з м'яса під час варіння

четвер, 21 листопад 2024, 16:56

Якщо ви хоча б раз готували бульйон з м'ясом, ви помічали, що на поверхні води з'являється пінка. Одні її знімають, інші залишають як є. Тож давайте розбиратися, чи потрібно прибирати пінку з м'яса під час варіння, передають Патріоти України з посиланн...