
Перед тим, як класти продукти у холодильник, їх потрібно розподілити по ємностям. Так їжа краще зберігатиметься. Але далеко не весь посуд підходить для того, щоб його ставити на тривалий час ц холодильник, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість, в чому не можна класти продукти в холодильник. Їжа зіпсується. Не використовуйте ці ємності для зберігання продуктів у холодильнику
Посуд з алюмінію та чавуну
Такий посуд може окислюватись або вкриватись іржею. Тому він не підходить для тривалого зберігання в холодильнику.
Пакети з поліетилену
В пакети з поліетилену зазвичай кладуть масло, ковбасу, сир. Але цього категорично не можна робити. Всередині утворюється конденсат, і продукти починають псуватись. Краще використати для таких цілей пергаментний папір.
Пластмасові ємності
Для того, щоб зберігати продукти у контейнерах з пластмаси, на посуді має бути спеціальне маркування, яке позначає, що ємність підходить для холодильника. Це, наприклад, виделка з ложкою.
Посуд з дерева
Для зберігання в холодильнику дерев'яний посуд не підходить. Надмірна волога може спровокувати те, що ємності можуть розбухнути і втратити форму. Особливо небезпечно, якщо на таких тарілках є фарба, яка може потрапити в їжу.
Яблука - корисні та смачні, але їхні кісточки можуть бути небезпечними, передають Патріоти України. В кісточках міститься амігдалін, який у шлунку перетворюється на ціанід — отруйну речовину. Порада: перед вживанням яблука можна виймати кісточки або к...
Християни східного обряду 12 грудня за новим календарем (25 грудня за старим) вшановують пам'ять святого Спиридона Триміфунтського, який зціляв від недуг і воскрешав людей. У народному календарі - Спиридонів день. За старим стилем 12 грудня шанували св...