
Як правило, запорукою смачних та соковитих пельменів є тісто та начинка. Утім, не менш важливо вміти правильно їх зварити, щоб вони не склеювались або не розварювались під у процесі. Має значення навіть температури води, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz зібрала інформацію і розкаже, чому не потрібно кидати пельмені в окріп та чим це може загрожувати.
Для того, що уникнути неприємних наслідків, кидати пельмені потрібно не в окріп, а в звичайну гарячу воду. Якщо так трапилось, що пельмені вже в окропі, то не поспішайте панікувати. Можете налити у каструлю з пельменями склянку холодної води.
Особливо це стосується заморожених пельменів. Річ у тім, що заморожені пельмені зазвичай сухі та не пластичні. Тому, кинувши їх у киплячу воду, ви тільки погіршуєте ситуацію – вони починають лопатись, розварюватись та злипатись.
Окрім цього, не менш важливо дотримуватись наступних правил:
Навіть дві сигарети на день можуть різко підвищити ризик серцевого нападу - до таких висновків дійшли вчені, які опублікували результати масштабного аналізу в журналі PLOS Medicine, передають Патріоти України. Команда дослідників проаналізувала майже д...
Старіння часто сприймають як повільний, рівномірний процес, який поступово змінює тіло та організм. Проте вчені зі Стенфордського університету довели, що ці зміни можуть відбуватися стрибкоподібно, передають Патріоти України з посиланням на. За результ...