
Як правило, запорукою смачних та соковитих пельменів є тісто та начинка. Утім, не менш важливо вміти правильно їх зварити, щоб вони не склеювались або не розварювались під у процесі. Має значення навіть температури води, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz зібрала інформацію і розкаже, чому не потрібно кидати пельмені в окріп та чим це може загрожувати.
Для того, що уникнути неприємних наслідків, кидати пельмені потрібно не в окріп, а в звичайну гарячу воду. Якщо так трапилось, що пельмені вже в окропі, то не поспішайте панікувати. Можете налити у каструлю з пельменями склянку холодної води.
Особливо це стосується заморожених пельменів. Річ у тім, що заморожені пельмені зазвичай сухі та не пластичні. Тому, кинувши їх у киплячу воду, ви тільки погіршуєте ситуацію – вони починають лопатись, розварюватись та злипатись.
Окрім цього, не менш важливо дотримуватись наступних правил:
Запіканки є популярною стравою в Україні. Фудблогерка nata.cooking розповіла, як приготувати запіканку з куркою та броколі, передають Патріоти України.
Поява грибка у ванній кімнаті - поширена проблема. Він псує вигляд приміщення та шкодить здоров’ю. Спори цвілі потрапляють у легені, викликають алергії, бронхіальні хвороби, проблеми з травленням і навіть онкологію. Особливо небезпечна чорна цвіль, яка...