А ви це знали? Ваш колір очей розповість про те, який чоловік вам потрібен

Якщо очі – дзеркало душі людини, відображення її особистості, то в них можна прочитати і те, про що вона або він не може наважитися сказати. Або просто не підозрює, не знає в собі як слід цих якостей і почуттів, передають Патріоти України.

Ми не закликаємо сліпо вірити даному тесту, в кінці-кінців, індивідуальні особливості важливіші за статистичні дані. Але дещо про сексуальні потреби людини колір очей розповісти може.

Чорні очі

Слова в пісні підібрані дивно точно, адже чорний колір – рідкісний і власники таких очей теж люди непрості. Загадкові, багатогранні, що вважають за краще не розкривати свої таємниці відразу, а вже в ліжку і тим більше непередбачувані. Потребують вони таких же партнерів, як і самі, яких можна буде пізнаватися з різних сторін, граючи один з одним і розкриваючи незвичайні інтимні деталі.

Карі очі

Таких людей більшість і, хоча можна було б зробити розбивку по відтінкам коричневого, особливої користі це не дасть. Все просто – люди з карими очима хочуть від партнерів надійності і ніяких зрад. Якщо досягати кульмінації, то по можливості разом, пробувати нові сеkс-іграшки – зі взаємним задоволенням. На жаль, часом це куди складніше, ніж здається.

Блакитноокі

Найбажаніший, чуттєвий колір очей має властивість породжувати проблему. Всі хочуть домагатися блакитнооких людей, але не багато хто розуміє, що тим потрібні почуття на піках обох протилежностей. І гранично ніжна романтика, і по-варварськи груба похіть. Дозовано, звичайно, щоб одне доповнювало інше без впадання в крайнощі. А це та ще проблема – не так вже й багато людей, які можуть ефективно діяти на обох полюсах інтимної сфери.

Горіховий відтінок очей

Колір рідкісний і особистість непроста. Такі люди врівноважені і успішні у всіх сферах, вони чуттєві, дотепні, сексуальні, але нерідко – інтроверти. Просто тому, що якщо впускають когось у своє життя, то вимагають від партнера того ж, у чому самі сильні. Тобто, у всьому підряд, а інакше буде спостерігатися дисгармонія відносин. Але чи багато таких багатогранних і дійсно впевнених в собі особистостей? Ось і сумують вони на самоті томління душі.

Сірі очі

Сірий – комбінація чорного і білого, різнополярний світ, в якому середнячкам незатишно. Люди з такими очима частіше за інших стають творцями, а всіх інших, включаючи і потенційних коханців, сприймають як критиків. Тому перш ніж отримати доступ до тіла, доведеться чимало попрацювати над завоюванням уваги і поваги. Але, кажуть, результат того вартий.

Зеленоокі

Вони дуже схожі на володарів блакитних очей, але особистість таких людей базується на дикій, неприборканій тваринній природі, а не цивілізованій романтиці. Відповідно, їм потрібна і нескінченна ласка, і звірина пристрасть, плюс обов’язково фізична сила і велика сила волі, щоб раз по раз доводити наявність і вміння застосовувати ці якості. Ніяких компромісів і пів заходів, або ти перемагаєш і отримуєш здобич, або залишаєшся ні з чи

Творить дива! Вчені назвали найкорисніший продукт харчування

субота, 27 квітень 2024, 12:30

Дослідники з Університету Вільяма Патерсона в Нью-Джерсі зробили частину роботи за нас. Аналізуючи харчову цінність десятків продуктів і їхній вміст 17 основних поживних речовин, включно з клітковиною, вітаміном С, кальцієм, залізом і білком, вони вияв...

Лише спробуйте! Цей продукт зробить каву неймовірно смачною

субота, 27 квітень 2024, 12:28

Що додати до кави, щоб повністю розкрити й посилити смак цього неймовірного напою, передають Патріоти України. Жоден ранок не обходиться без кави, яка бадьорить, дає силу та піднімає настрій на цілий день. А щоб напій був насиченішим та ароматнішим, мо...