А ви це знали? Вчені з США повідомили про дивовижну властивість курячих яєць

Фахівці дійшли висновку, що цей продукт - один з найважливіших і корисних для зростаючого організму, передають Патріоти України.

В надзвичайній корисності курячих яєць для організму дітей змогли переконатися вчені з Університету Вашингтона в Сент-Луїсі. У їх дослідженні діти віком від шести до дев'яти місяців протягом півроку з'їдали по одному яйцю в день. Їх показники медогляду потім порівняли з даними контрольної групи, в якій вживалося менше яєць.

Оцінивши отримані відомості, дослідники заявили: в середньому при вживанні яєць розвиток організму поліпшується в 1,47 раза, в порівнянні з випадками, коли продукт не використовується для приготування їжі. Вчені назвали курячі яйця чудовим джерелом поживних речовин для дітей молодшого віку, у яких завдяки їх вживанню знижується ризик затримок у розвитку і краще здійснюється зростання.

Раніше дослідження підтверджували важливість присутності курячих яєць в раціоні харчування у вагітних жінок. Фахівці висловлювалися про те, що цей продукт необхідний для розвитку центральної нервової системи дитини в утробі матері.

Джерело: Ukr.Media

Діти оцінять! Шоколадні яйця до великоднього столу - рецепт, який точно здивує

вівторок, 23 квітень 2024, 17:44

Фудблогерка Валерія Велігура перед Великоднем порадила фоловерам спробувати приготувати шоколадні яйця до святкового столу, передають Патріоти України. «Повітряний шоколадний мус… Глазур з горішками… Такий десерт точно здивує ваших близьких», — ствердж...

Ви будете здивовані ТОП-5 корисних властивостей кисломолочного сиру, про які мало хто знає

вівторок, 23 квітень 2024, 17:30

Кисломолочний сир за рахунок вмісту білка, вітамінів та мінералів здатен протистояти процесам старіння організму, передають Патріоти України. Напевно, в кожному холодильнику української родини є цей універсальний, смачний і дуже корисний продукт. Його ...