А ви це знали? Від комах та заздрісних подруг - лайфхак, навіщо розсипати сіль на порозі

Ще кілька століть тому сіль була дефіцитним і дуже цінним продуктом. Їй здавна приписували цілу низку магічних властивостей. Вважається, що її можна "зарядити" як на позитив, так і на негатив, використовувати як захист чи засіб для реалізації злих намірів, передають Патріоти України.

Навіщо сиплять сіль на порозі - очищення житла

Ця приправа може допомогти не тільки очистити думки, але і в прямому сенсі відлякати недоброзичливця. У народі вірять, що людині зі злими думками сіль на порозі може буквально "палити ноги". Щоб сіль потужно працювала, радять прочитати над нею молитви і заклинання, спрямовані на добро. Зверніть увагу, що проводити ритуали з сіллю необхідно таємно - інакше, як вважають в народі, вся магія може "розсіятися".

Сіль для порозі для захисту від комах

Є і дуже практичне пояснення того, навіщо сиплять сіль на порозі. Особливо актуально це для тих, хто живе в приватних будинках чи на перших поверхах багатоповерхівок або багатоквартирних будинків. Цю приправу використовують як захисти від комах, які можуть проникнути в житло з вулиці, наприклад, від мурах чи бліх.

Розсипати сіль на порозі для того, щоб "поробити"

Сіль можуть використовувати не тільки з благими намірами, і про це варто знати. Оскільки солі приписують можливість насичуватися різною енергією, погані люди її використовують для того, щоб "поробити".

Якщо раптом ви побачили цю приправу на своєму порозі, найголовніше - не думайте про погане, а просто зметіть її, читайте молитву, викиньте зметену приправу і все, з чим вона стикалася.

Є також одна цікава народна прикмета, пов'язана з сіллю: якщо до вас прийшла нехороша людина, після її відходу варто посипати цією приправою поріг, малюючи межу, перетинаючи яку людина залишає за порогом уесь негатив.

Родина оцінить! Як приготувати ароматну картоплю зі скоринкою у духовці

вівторок, 23 квітень 2024, 10:15

Картопляні скибочки з ароматними прянощами, приготовлені у духовці, можуть стати ідеальним варіантом вечері. Готуйте за таким рецептом - і ви будете в захваті від смаку та скоринки, яка вийде, передають Патріоти України. Картоплю треба почистити та на...

Секрет досвідчених господинь! Що додати до котлетного фаршу - картоплю чи хліб

вівторок, 23 квітень 2024, 9:14

Всі ми звикли додавати до котлетного фаршу і картоплину і хліб, як робили наші мами та бабусі. Ці інгредієнти додаються для того, щоб зробити готові м’ясні вироби пишнішими та соковитішими, передають Патріоти України. Ось тільки варто задуматись, що к...