А ви це знали? З чого роблять картоплю фрі в McDonald's - з картопляної пасти чи нарізають - відповідь здивує

Існує поширена думка, що картоплю фрі McDonald's готують не зі свіжої картоплі, а з якогось дивного пюре з картопляної пасти, передають Патріоти України.

Як повідомляє Daily Meal, насправді це зовсім не так. Хоча картопля фрі McDonald's не зовсім зроблена з картоплі, яку щодня готують з-під ножа, вона також не зроблена з дивної картопляної суміші.

У картоплі фрі McDonald's немає картопляної пасти. Її виготовляють із справжньої цілої картоплі та відправляють у магазини. Звичайно, до картоплі фрі McDonald's додають інші інгредієнти , але в основний - справжня картопля.

TikTok-блогер, колишній корпоративний шеф-кухар McDonald's Майк Гарац нещодавно відповів на запитання про картоплю фрі компанії та про те, виготовляють її з картопляної пасти чи справжньої картоплі.

За словами Гараца, компанія використовує справжню картоплю Russet Burbank. Її миють, очищують парою, прибирають непривабливі коричневі плями та нарізають класичною формою.

Потім картоплю фрі бланшують, сушать і обсмажують перед заморожуванням і відправкою до закладів McDonald's. Потім її готують у фритюрі в ресторанах мережі.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...