Яйця додають в абсолютно різноманітні страви від тіста до салатів. Але варто пам'ятати, що далеко не з усіма продуктами їх можна поєднувати. Деяка їжа з яйцями може мати досить негативний вплив на ваш організм, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість, з чим не варто поєднувати яйця. Такі страв, на перший погляд, можуть здатись навіть досить корисними.
Картопля
Поєднання яєць з картоплею традиційне для багатьох популярних салатів. Але, насправді, такі компоненти між собою не дуже вдало співіснують. В яйцях є такі корисні компоненти, як кальцій та залізо. А картопля містить мінерали, які перешкоджають засвоєння цих речовин. Це, в свою чергу, може викликати порушення функціонування шлунково-кишкового тракту.
Риба
В ситуації з рибою все діє навпаки. Яйця нейтралізують поживні речовини, які є в рибі. Це жирні кислоти. які в морепродуктах є найціннішими.
Рис
Якщо ви будете їсти рис без яєць – від продукту буде більше користі. А для людей, які мають чутливу травну систему – поєднання таких компонентів буде навіть шкідливим.
Майонез, вершки, вершкове масло
Всі ці продукти є досить жирними. А якщо додавати до них ще й яйця – це сприятиме уповільненню травлення. Таке поєднання прийнятне для вживання в тому випадку, якщо додати багато зелені та овочів.
Християни східного обряду 31 січня за новим стилем вшановує пам'ять священномученика і затворника Микити Києво-Печерського, а також безсрібників Кіра, Іоанна, Афанасія, Євдокії і Феоктисти. За старим стилем 31 січня шанували грецького свято Афанасія Ве...
Досягнення величного віку 100 років може здатися досить складним завданням. Але, за словами одного експерта, це може стати більш імовірним із певними змінами способу життя, передають Патріоти України. 64-річний Ден Бюттнер багато років вивчав громади у...