А ви це знали? З чим не можна поєднувати яйця - продукт втрачає свою користь

Яйця додають в абсолютно різноманітні страви від тіста до салатів. Але варто пам'ятати, що далеко не з усіма продуктами їх можна поєднувати. Деяка їжа з яйцями може мати досить негативний вплив на ваш організм, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz розповість, з чим не варто поєднувати яйця. Такі страв, на перший погляд, можуть здатись навіть досить корисними.

Картопля

Поєднання яєць з картоплею традиційне для багатьох популярних салатів. Але, насправді, такі компоненти між собою не дуже вдало співіснують. В яйцях є такі корисні компоненти, як кальцій та залізо. А картопля містить мінерали, які перешкоджають засвоєння цих речовин. Це, в свою чергу, може викликати порушення функціонування шлунково-кишкового тракту.

Риба

В ситуації з рибою все діє навпаки. Яйця нейтралізують поживні речовини, які є в рибі. Це жирні кислоти. які в морепродуктах є найціннішими.

Рис

Якщо ви будете їсти рис без яєць – від продукту буде більше користі. А для людей, які мають чутливу травну систему – поєднання таких компонентів буде навіть шкідливим.

Майонез, вершки, вершкове масло

Всі ці продукти є досить жирними. А якщо додавати до них ще й яйця – це сприятиме уповільненню травлення. Таке поєднання прийнятне для вживання в тому випадку, якщо додати багато зелені та овочів.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...