А ви це знали? З чим не можна пити каву

Якщо ви шалений кавоман, а іноді хочете експериментів, то застерігаємо: деякі можуть негативно та шкідливо вплинути на ваше здоров’я. Не зважаючи на рекламні ролики та маркетингові фішки у закладах харчування, не варто пити каву з низкою продуктів, передають Патріоти України.

Подробиці

1. Не пийте каву у поєднанні з алкогольними напоями. Цим ви створюєте стресову ситуацію для організму. А все тому, що каву збуджує нервову систему, підвищує артеріальний тиск, звужує судини. Натомість алкогольні напої дають протилежний ефект — розслабляють нервову систему, розширюють судини і знижують тиск.

2. Не варто вживати каву з цукром та сиропами. Каву у поєднанні з лактозою стає надто калорійною та важкою для організму. Якщо додати до кави 1 ст.л. сиропу та 1 ст.л. вершків, то про повноцінне приймання їжі можна забути.

3. Не пийте каву відразу після приймання ліків. Коли приймаєте вітамінні чи мінеральні комплекси не рекомендується вживати кавові напої. Кофеїн може мати негативний вплив на рівень вітаміну D та на засвоєння інших корисних елементів.

А ви це знали? Чи потрібно готувати картоплю під кришкою - досвідчені господині розкрили "секрет"

вівторок, 30 квітень 2024, 0:12

При приготуванні картоплі багато хто сумнівається щодо необхідності використовувати кришку, передають Патріоти України. Використання кришки залежить від страви, яку ви вирішили готувати. За якого способу приготування картоплі необхідно використовувати ...

Секрет досвідчених господинь! Чим можна замінити пральний порошок, який скінчився

понеділок, 29 квітень 2024, 23:54

Кошик для брудної білизни вже переповнений, а ви не маєте можливості купити пральний порошок? Хоча ви вже готові змиритися з тим, що доведеться відкласти все на завтра, у вас є й інші варіанти, передають Патріоти України. Усе, що вам потрібно зробити, ...