Якщо почитати інструкцію з приготування макаронів, там не буде рядка про смаження. Просто треба залити водою, посолити та відварити протягом певної кількості хвилин. У кулінарії є практика попереднього обсмажування. Поговоримо про це детальніше.
Макарони з твердих сортів пшениці найкращі в плані якості. Вони тримають форму, не розварюються. Але не всі саме такі. Дешевші можуть злипатися та утворювати одну велику макаронну грудку, а не апетитний гарнір.
І саме в таких випадках, коли ви розумієте, що якість макаронних виробів може підвести, їх краще обсмажити на сухій сковороді. Прогрійте їх добре протягом 1-2 хвилин, а потім вже відправляйте їх в каструлю з водою та варіть.
Аналогічна мотивація обсмажити макарони в процесі приготування перших страв. В супі макарони теж розварюються та дають каламутний колір. Щоб цього не було, обсмажте також на сухій сковороді, а потім відправляйте доварюватися в суп. Смачного!
Оберіть свій колір очей - і прочитайте, що він розповідає про ваші сильні сторони, емоції, стиль мислення і навіть глибоко приховані риси характеру. Психологічний тест, який здивує точністю навіть скептиків, передають Патріоти України. Ви чутливі та ...
Всього один вибір - і ви дізнаєтесь, яка сторона вашої особистості грає головну роль. Чому ми більше довіряємо лікарям, ніж артистам, чи майстрам - більше, ніж вчителям? Усе це не випадково. Ваша відповідь може відкрити приховані риси характеру, про як...