Якщо почитати інструкцію з приготування макаронів, там не буде рядка про смаження. Просто треба залити водою, посолити та відварити протягом певної кількості хвилин. У кулінарії є практика попереднього обсмажування. Поговоримо про це детальніше.
Макарони з твердих сортів пшениці найкращі в плані якості. Вони тримають форму, не розварюються. Але не всі саме такі. Дешевші можуть злипатися та утворювати одну велику макаронну грудку, а не апетитний гарнір.
І саме в таких випадках, коли ви розумієте, що якість макаронних виробів може підвести, їх краще обсмажити на сухій сковороді. Прогрійте їх добре протягом 1-2 хвилин, а потім вже відправляйте їх в каструлю з водою та варіть.
Аналогічна мотивація обсмажити макарони в процесі приготування перших страв. В супі макарони теж розварюються та дають каламутний колір. Щоб цього не було, обсмажте також на сухій сковороді, а потім відправляйте доварюватися в суп. Смачного!
У теплу пору року ніяк не обійтися без засобів від комарів. Давно відомо, що ці комахи не переносять аромати деяких квітів та рослин. Тому експерти радять висаджувати їх у себе біля будинку та в садку, щоб не страждати від укусів, передають Патріоти Ук...
Якщо у вас невелика ділянка, то організувати окреме місце для кожної культури складно. Однак деякі рослини, кущі та дерева можна садити поряд. Що посадити біля винограду, якщо ви хочете потім отримати соковиті та великі ягоди — читайте в матеріалі ТСН....