Якщо почитати інструкцію з приготування макаронів, там не буде рядка про смаження. Просто треба залити водою, посолити та відварити протягом певної кількості хвилин. У кулінарії є практика попереднього обсмажування. Поговоримо про це детальніше.
Макарони з твердих сортів пшениці найкращі в плані якості. Вони тримають форму, не розварюються. Але не всі саме такі. Дешевші можуть злипатися та утворювати одну велику макаронну грудку, а не апетитний гарнір.
І саме в таких випадках, коли ви розумієте, що якість макаронних виробів може підвести, їх краще обсмажити на сухій сковороді. Прогрійте їх добре протягом 1-2 хвилин, а потім вже відправляйте їх в каструлю з водою та варіть.
Аналогічна мотивація обсмажити макарони в процесі приготування перших страв. В супі макарони теж розварюються та дають каламутний колір. Щоб цього не було, обсмажте також на сухій сковороді, а потім відправляйте доварюватися в суп. Смачного!
Знизити артеріальний тиск без таблеток можливо, особливо якщо тиск підвищився помірно або епізодично. Ось кілька ефективних способів, передають Патріоти України. Якщо хочеш, я можу допомогти створити коротку програму самоконтролю або план харчування пр...
Їсти яблука щодня — це загалом корисна звичка. Існує навіть англійське прислів’я: “An apple a day keeps the doctor away” — «Одне яблуко на день — і лікар не потрібен». Ось що відбувається з організмом, якщо регулярно споживати яблука, передають Патріот...