Кава - популярний напій, який допомагає зранку підбадьоритися, відмінно підходить для посиденьок з друзями. Більшість з нас настільки звикли починати ранок з кави, що часом просто важко собі уявити хоч день без чашки кави, передають Патріоти України.
Часто в каву додається цукор, вершки та сиропи. У результаті виходить дуже калорійний продукт.
Хтось же вважає за краще обмежуватися тільки такою добавкою як молоко. Але це також шкідливе поєднання. Так стверджує фахівець Оксана Михальова.
Виявляється, пити напій слід без добавок.
Справа в тому, що якщо людина змішує каву і молоко, то в її організмі може розвинутися дефіцит кальцію.
Не варто поєднувати каву з продуктами, в яких високий вміст заліза.
“Проблема існує в основному для вегетаріанців, тому що вони вживають тільки рослинні джерела заліза, які добре зв’язуються танінами кави, а також для осіб, які вже мають дефіцит заліза”, – пояснює експерт.
Як зазначили лікар, в інших випадках вплив кави на засвоєння заліза мінімальний.
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...
Роками кефір вважався мало не панацеєю від багатьох проблем зі здоров'ям та надійним помічником у схудненні. Особливо міцно вкорінився в свідомості багатьох міф про чудодійну силу кефіру, випитого на ніч. В який головний міф про кефір вірять чимало з н...