А ви це знали? З якими продуктами не можна пити каву

Кава - популярний напій, який допомагає зранку підбадьоритися, відмінно підходить для посиденьок з друзями. Більшість з нас настільки звикли починати ранок з кави, що часом просто важко собі уявити хоч день без чашки кави, передають Патріоти України.

Подробиці

Часто в каву додається цукор, вершки та сиропи. У результаті виходить дуже калорійний продукт.

Хтось же вважає за краще обмежуватися тільки такою добавкою як молоко. Але це також шкідливе поєднання. Так стверджує фахівець Оксана Михальова.

Виявляється, пити напій слід без добавок.

Справа в тому, що якщо людина змішує каву і молоко, то в її організмі може розвинутися дефіцит кальцію.

Не варто поєднувати каву з продуктами, в яких високий вміст заліза.

“Проблема існує в основному для вегетаріанців, тому що вони вживають тільки рослинні джерела заліза, які добре зв’язуються танінами кави, а також для осіб, які вже мають дефіцит заліза”, – пояснює експерт.

Як зазначили лікар, в інших випадках вплив кави на засвоєння заліза мінімальний.

От у чому секрет! Названо спеції, які роблять гречану кашу найсмачнішою

субота, 18 травень 2024, 9:12

Гречану крупу можна перетворити на смачний гарнір, додавши просто трохи спецій. Смак стане оригінальним. Всі навіть будуть питати добавки. Поговоримо про це детальніше в статті. Для гречки є ряд спецій та приправ, які вам добре відомі, наприклад:. Вико...

Смакота! Найкраща швидка піца з лаваша за 15 хвилин

субота, 18 травень 2024, 8:52

Якщо дуже хочеться піци, а часу обмаль, приготуйте піцу з лаваша. Тонке тісто, стандартна начинка - і море задоволення від здійсненого бажання. Для приготування такої піци потрібно 2 круглих коржі лаваша, будь-яка ковбаса, кетчуп і твердий сир. Підгот...