Кава - популярний напій, який допомагає зранку підбадьоритися, відмінно підходить для посиденьок з друзями. Більшість з нас настільки звикли починати ранок з кави, що часом просто важко собі уявити хоч день без чашки кави, передають Патріоти України.
Часто в каву додається цукор, вершки та сиропи. У результаті виходить дуже калорійний продукт.
Хтось же вважає за краще обмежуватися тільки такою добавкою як молоко. Але це також шкідливе поєднання. Так стверджує фахівець Оксана Михальова.
Виявляється, пити напій слід без добавок.
Справа в тому, що якщо людина змішує каву і молоко, то в її організмі може розвинутися дефіцит кальцію.
Не варто поєднувати каву з продуктами, в яких високий вміст заліза.
“Проблема існує в основному для вегетаріанців, тому що вони вживають тільки рослинні джерела заліза, які добре зв’язуються танінами кави, а також для осіб, які вже мають дефіцит заліза”, – пояснює експерт.
Як зазначили лікар, в інших випадках вплив кави на засвоєння заліза мінімальний.
Майже кожен власник смартфона стикався з проблемою, коли батарея починає розряджатися буквально за кілька годин - навіть без активного користування, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Здається, телефон працює в нормальному режимі, але зар...
Багато людей не уявляють собі нічного відпочинку без свіжого повітря. Одні навіть взимку сплять із прочиненим вікном, інші ж переконані, що зачинена кімната - це запорука комфортного сну. То який варіант справді корисніший для здоров’я, передають Патрі...