А ви це знали? Зачиняти чи лишати відкритими дверцята пральної машини: Стало відомо, як робити правильно

Незважаючи на те, що пральна машина є практично у кожного, залишається питання, що робити з дверцятами після прання - закривати чи ні. Більшість вважає, що після прання на стінках барабана залишається волога, тому краще залишити дверцята відчиненими, але не все так однозначно, передають Патріоти України.

Виробники заявляють, для того, щоб уникнути травм у дітей, її потрібно обов'язково закривати, але цього правила дотримуються далеко не всі. Цілком логічно залишати дверцята відкритими, так як волога, що залишилася всередині, може бути причиною розмноження грибка і цвілі, а внаслідок і неприємного запаху, якого потім буде важко позбутися. Тому для кращої циркуляції повітря після прання буде корисним залишати відкритим і лоток для миючих засобів.

Фахівці визначились, яке рішення буде правильним. Після прання краще ширше відкрити дверцята пральної машини і відсік для миючих засобів хоча б на кілька годин. Після чого можна залишити їх злегка відкритими на кілька сантиметрів. Бажано, щоб приміщення, в якому стоїть пристрій, добре провітрювалося. Для безпеки можна залишати дверцята відчиненими на ніч, якщо в будинку є маленькі діти.

Жіночий психологічний тест: Тест у картинці визначить вашого ідеального чоловіка

вівторок, 14 травень 2024, 8:12

Хоч всі жінки зазвичай і перераховують доволі схожий список вимог до потенційного бойфренда, кожній важливіше щось своє. Щоправда, ваші мрії далеко не завжди можуть збігатися з тим, що вам справді необхідно. Деталі. Пропонуємо дізнаємося, який чоловік ...

Перевірте себе! Ваші руки розкажуть усе про ваш характер - психологічний тест

вівторок, 14 травень 2024, 7:12

Чи задумувалися ви про те, що руки можуть багато розповісти про ваш характер? Пропонуємо неймовірно цікавий тест. Вам достатньо просто поглянути на руки, щоби зрозуміти, яка перед вами людина. . Деталі. Що це означає? Людина з такими руками - дуже пра...