А ви це знали? Жодної гарячої води чи мікрохвильової печі - ось як у ресторанах розморожують м’ясо

Яловичина, свинина і куряче м’ясо збережуть свої властивості після розморожування, достатньо лише дотримуватися одного правила, передають Патріоти України.

Все псує поспіх, який змушує розморожувати продукт за допомогою гарячої води або мікрохвильової печі. Не радимо таким способом розморожувати м’ясо.

Подробиці

Досвідчені кулінари чинять інакше. Часу йде більше, але якість на висоті.

Найбільш щадний спосіб – у холодильнику. Кілограм м’яса буде розморожуватись приблизно 8 годин. Але в дорогих ресторанах роблять саме так заради того, щоб зберегти еластичність та смак продукту.

Приблизний час розморожування м’яса в холодильнику можна підрахувати, помноживши вагу на вісім, рекомендують досвідчені кулінари.

Наприклад, 400-грамовий шматок буде розморожуватись 3,2 години (0,4 кг · 8). Це правило точніше, якщо йдеться про свинину чи яловичину. Курка розморожується трохи швидше.

Для швидкого розморожування кухарі користуються однією хитрістю. У ємність набирають воду (40-45° C). Засипають туди столову ложку цукру, перемішують та поміщають туди м’ясо. Через 8-10 хв. продукт можна легко різати ножем.

Джерело: ПростоВей

Психологічний тест визначить, коли ви зустрінете свою пару

четвер, 25 липень 2024, 17:13

Знайти пару до шкарпетки після прання так само непросто, як і зустріти відповідну людину в реальному житті. Тож ми пропонуємо вам пройти тест, щоб дізнатися, коли це трапиться, передають Патріоти України. Якщо ви досі не зустріли другу половинку, ми мо...

А ви це знали? Чи потрібно змивати кондиціонер для волосся - ось як найкраще використовувати засіб

четвер, 25 липень 2024, 16:56

Кожна сучасна дівчина знає, що після миття волосся обов’язково потрібно застосовувати кондиціонер. Однак будь-який засіб важливо використовувати правильно, передають Патріоти України. Лікар-трихолог Оксана Варламова розповіла Фактам ICTV, чи потрібно з...