Яловичина, свинина і куряче м’ясо збережуть свої властивості після розморожування, достатньо лише дотримуватися одного правила, передають Патріоти України.
Все псує поспіх, який змушує розморожувати продукт за допомогою гарячої води або мікрохвильової печі. Не радимо таким способом розморожувати м’ясо.
Досвідчені кулінари чинять інакше. Часу йде більше, але якість на висоті.
Найбільш щадний спосіб – у холодильнику. Кілограм м’яса буде розморожуватись приблизно 8 годин. Але в дорогих ресторанах роблять саме так заради того, щоб зберегти еластичність та смак продукту.
Приблизний час розморожування м’яса в холодильнику можна підрахувати, помноживши вагу на вісім, рекомендують досвідчені кулінари.
Наприклад, 400-грамовий шматок буде розморожуватись 3,2 години (0,4 кг · 8). Це правило точніше, якщо йдеться про свинину чи яловичину. Курка розморожується трохи швидше.
Для швидкого розморожування кухарі користуються однією хитрістю. У ємність набирають воду (40-45° C). Засипають туди столову ложку цукру, перемішують та поміщають туди м’ясо. Через 8-10 хв. продукт можна легко різати ножем.
Кавуни цінуються за свій освіжаючий смак і багатий поживний вміст. Крім того, вони низькокалорійні, але при цьому надовго залишають відчуття ситості та допомагають швидко вгамувати спрагу. Хоча список їхніх корисних властивостей для здоров'я дуже довги...
Старіння шкіри - природний процес, який проходить у кожної жінки по-різному. Розуміння типу старіння допомагає обирати ефективні профілактичні та доглядові методи, щоб довше зберігати здоровий вигляд шкіри, передають Патріоти України. Доктор Уршула Коз...