Яловичина, свинина і куряче м’ясо збережуть свої властивості після розморожування, достатньо лише дотримуватися одного правила, передають Патріоти України.
Все псує поспіх, який змушує розморожувати продукт за допомогою гарячої води або мікрохвильової печі. Не радимо таким способом розморожувати м’ясо.
Досвідчені кулінари чинять інакше. Часу йде більше, але якість на висоті.
Найбільш щадний спосіб – у холодильнику. Кілограм м’яса буде розморожуватись приблизно 8 годин. Але в дорогих ресторанах роблять саме так заради того, щоб зберегти еластичність та смак продукту.
Приблизний час розморожування м’яса в холодильнику можна підрахувати, помноживши вагу на вісім, рекомендують досвідчені кулінари.
Наприклад, 400-грамовий шматок буде розморожуватись 3,2 години (0,4 кг · 8). Це правило точніше, якщо йдеться про свинину чи яловичину. Курка розморожується трохи швидше.
Для швидкого розморожування кухарі користуються однією хитрістю. У ємність набирають воду (40-45° C). Засипають туди столову ложку цукру, перемішують та поміщають туди м’ясо. Через 8-10 хв. продукт можна легко різати ножем.
Попри те, що ″перевзування″ автомобіля зі зміною сезону — необхідна процедура, їзда на зимових шинах протягом усього року — поширена практика серед водіїв. Однак експерти та фахівці з безпеки дорожнього руху не рекомендують цього робити, передають Патр...
Втрата свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу (техпаспорта) за кордоном може стати серйозною проблемою для автовласника. Однак навіть у такій ситуації існують шляхи вирішення, які дозволяють відновити документ та продовжити користування автомобі...