А ви в списку? Названо жінок з найкращою інтуїцією - все визначає рік народження!

Чимало астрологів стверджують, що жінки, у яких розвинена ця незвична здатність, народжуються у певні роки за Східним календарем, передають Патріоти України.

Щур

Жінки, народжені у рік Щура інтуїтивно відчувають небезпеку. Їх неможливо вмовити навіть на виправданий ризик. На рівні підсвідомості вони уникають всього, що може порушити їхній фізичний чи моральний комфорт.

Тигр

У жінок Тигрів дуже цікавий напрямок інтуїції. Такі леді інтуїтивно відчувають успіх певної справи чи стосунків. Багато людей вважають їх примхливими людьми, якщо вони відмовляються від людини або процесу. Тигриці просто усвідомлюють раніше за багатьох відсутність перспективи і переривають свою участь у завідомо провальному проекті.

Коза (Вівця)

Тонкі психологи. Козам не потрібне пухке досьє та купа інформації, щоб визначити що хоче людина і на що вона здатна. Ці чарівні створіння бачать кожного наскрізь, всі таємниці. Не ставлячи зайвих питань, вони читають людей як відкриті книги.

Півень

У жінок Півнів воістину благословенний дар, від якого ці раціональні леді найчастіше відмахуються. Жінки, народжені в роки Півня, здатні інтуїтивно відчувати щасливий збіг обставин, вдалий час, зручний випадок. Шкода, що ці скептики та практики не надають значення своїй інтуїції.

А ви це знали? Навіщо досвідчені кухарі при варінні м’яса додають лушпиння цибулі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:15

Відварене м’ясо не назвеш найпопулярнішою стравою, оскільки господині надають перевагу готуванні його на грилі або подачі в смаженому вигляді. Однак варіння набагато корисніше, передають Патріоти України. При правильному підході відварене м’ясо виходит...

От у чому секрет! Навіщо досвідчені домогосподарки додають сіль у воду для миття підлоги

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:49

Досвідчені господині миють підлогу не просто водою. У неї додають різні розчини, щоб поверхня була оброблена від мікробів та мала приємний аромат. Зараз є багато готових засобів для прибирання, але сіль лишається стабільно популярною. І для цього є при...