А ви вірите в нумерологію? Дата вашого весілля розповість про те, яким буде сімейне життя

Ще в давнину люди зрозуміли, що для щасливого шлюбу необхідно дотриматись двох умов: вибрати відповідного партнера і підібрати сприятливий день для весілля, передають Патріоти України.

Одна лише сприятлива дата не гарантує довгого щасливого життя, але допомагає зберегти гармонійні стосунки між подружжям. А ось невдало обраний день здатний закласти негативний сценарій у стосунки та псувати сімейне життя.

Сьогодні ми розповімо, що треба враховувати, вибираючи дату майбутнього весілля, і як це впливає на подружнє життя. Нумерологія не бреше!

Щоб дізнатися, які стосунки будуть у шлюбі, потрібно прорахувати число.

Наприклад, 27/02/2021 рахується так: 2+7+2+2+2+1=16.

Потім треба додати 1+6=7.

Числом шлюбу в такому разі буде 7.

Далі просто дивись значення числа, яке в тебе вийшло:

Одиниця

Одиниця — це число лідера, а отже, сімейні стосунки потрібно починати з опрацювання взаєморозуміння та пошуку компромісів. У такій сім’ї половинки прагнутимуть перетягнути ковдру на себе, наполягати на своєму, що може спричинити обурення.

І незважаючи на це, число один означає стабільність і за правильного підходу шлюб буде міцним і надійним.

Двійка

У сім’ї з числом два пануватиме гармонія. Подружжя вміє слухати і чути одне одного і вміє домовлятися. Пара дивиться в один бік, у них найчастіше збігаються інтереси, бажання. Тільки, будь ласка, намагайся періодично підвищувати градус у стосунках, інакше спокій може набриднути. Остерігайся заздрісників!

Трійка

Під заступництвом трійки шлюб вважається вдалим та стабільним. Таке кохання породжує багато позитивної енергії. А ще такі стосунки мають багато підтримки з боку оточуючих. Однак важливо підтримувати один одного і не впадати в побут та рутину з головою. Зберегти шлюб допоможуть подорожі та спільне приємне проведення часу.

Четвірка

У цьому шлюбі можливі протиріччя, хоч і самі стосунки досить довірчі. Іноді тебе може штормити, або кожен із подружжя може піти у свої інтереси. Намагайся шукати спільні захоплення, щоб підтримувати постійний зв’язок.

П’ятірка

П’ятірка відповідає за нові емоції, враження та захоплення. Шлюб людей, об’єднаних цією цифрою, обіцяє бути стійким та цікавим. Проте є такий союз один недолік: партнери не особливо зізнаються в тому, що у них є якісь претензії один до одного. Тому можуть все життя жити з образою в душі та з усмішкою на обличчі.

Шістка

Число шість говорить про взаємоповагу та великі почуття. Швидше за все, це було кохання з першого погляду. Партнери у такому шлюбі завжди готові підставити одне одному плече допомоги та вірні своїм стосункам. Щоб все було гладко, додай більше пристрасті у повсякденність!

Сімка

Вітаю, сімка означає міцний шлюб тих, хто любить людей. У такій сім’ї пануватиме гармонія та взаєморозуміння. Зверніть увагу на матеріальний бік, важливий добре налагоджений побут та фінансова стабільність. До речі, до хороших доходів можуть прагнути обидва партнери.

Такі пари можуть прожити все життя разом, пліч-о-пліч, як кажуть.

Вісімка

Вісім — матеріальне число, яке допоможе закоханим досягти цілей у роботі та бізнесі. Важливою умовою такого шлюбу є наявність спільного бюджету.

Чоловік у такому шлюбі все життя любитиме свою другу половинку, тому що його вибір зазвичай ретельний. А дружина надихатиметься любов’ю свого чоловіка, почуваючи себе щасливою жінкою.

Дев’ятка

Дев’ять – число оберіг будь-яких встосунків. Якщо парі важливіша сім’я, а не кар’єра, то це число допоможе посилити кохання та гармонію в будинку. Перешкодити такому шлюбу може чоловік чи дружина-кар’єрист, які ставлять роботу понад усе

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...