А ви знали про таке? Копійчаний відвар з родзинок, який наділений цілющими властивостями

Печінка - це фільтр людини. Вона очищає наш організм від токсинів, через це вона знаходиться в постійному навантаженні. Печінка активно задіяна в обміні речовин, і на її роботу впливає безліч різних чинників, які нерідко стають причиною захворювань, передають Патріоти України.

Невеличка кількість родзинок (близько 20 грамів) зранку, здатна покращити роботу серця, пом’якшує кал, а також позбавляє судини від холестерину.

Проте є варінт ще кращий – це відвар з родзинок. Так, вам не почулося, саме відвар. У чому ж полягає секрет? Відвар стимулює біохімічні процеси, які сприяють очищенню крові, а кров у свою чергу проходить через печінку відновлюючи її в буквальному розумінні.

Як відомо сухофрукти достаньо калорійні продукти саме через цукри. Тому саме відвар буде збалансованим напоєм, що містить вітаміни та мікроелементи, які чинять благочинну дію на організм при розумній кількості цукрів.

Вживати відвар потрібно циклами, 7 днів споживаємо/ 23 дні відпочиваємо, умовно кажучи один тиждень на місяць. Вже після першого курсу ви відчуєте покращення в травній системі, в роботі кишківника і налагодите роботу основних функцій печінки.

Як готують відвар.

Нам знадобиться:

  • 400 мл. чистої води
  • 150 грамів родзинок

Купуючи родзинки не зупиняйте свій вибір на занадто твердих чи м’яких, вони повинні бути в міру підсушеними. Як правило привабливі на вигляд родзинки піддаються додатковій хімічній оброці, для кращого зберігання і зовнішнього вигляду. Кращим вибором буде віддати перевагу темним сортам винограду.

Як готувати:

  • Перед приготування не забудьте замочити і ретельно вимити родзинки.
  • Налийте в ємність 400 мл. води і доведіть до кипіння, потім додайте вже чисті, промиті родзинки.
  • Продовжуйте варити протягом 20 хвилин.
  • Готовому відвару дайте охолонути і настоятися протягом 8-10 годин.
  • Настояний відвар потрібно процідити.

Як вживати:

Відвар вживають натщесерце, попередньо підігрівши до температури 35-40 градусів, за 30 хвилин до сніданку.

Зовсім не стрес! Названо основні фактори, які спричиняють близько 80% випадків інсульту

субота, 22 лютий 2025, 9:20

Інсульт – надзвичайно поширений стан. Щороку з інсультами в Україні госпіталізують понад 145 тисяч осіб. Передумови, що значно підвищують ризик виникнення цього стану, медики називають факторами ризику, передають Патріоти України. "Ефективна профілакти...

Водіям на замітку! Як захистити лобове скло та двірники авто від обледеніння

субота, 22 лютий 2025, 8:50

У холодну пору року лобове скло автомобіля швидко покривається льодом, а двірники примерзають. Уникнути цього допоможе простий спосіб, для якого не потрібні спеціальні засоби – лише речі, які є майже в кожному домі. Про це повідомило видання The Sun, п...