А ви знали цей секрет? Сода допоможе кімнатним квітам рясно рости і цвісти

Поживне підживлення допоможе квітам швидше зміцніти, набратися сил для росту і цвітіння, наростити соковиту зелень. Після такого підживлення ваші домашні зелені вихованці перетворять будь-яке житло на райське квіткове царство, передають Патріоти України.

Подробиці

Завдяки такому підживленню будь-які квіти на підвіконні будуть виглядати чудово і неймовірно довго і пишно цвісти. Підживлення ефективне і підходить практично для всіх домашніх квітів, але не кожен квітникар про нього знає.

Як використовувати харчову соду як добриво

Городники, які використовують соду на городі, знають про це підживлення і часто готують таке диво-добриво. Готується підживлення по-особливому. На літрову банку води кімнатної температури береться буквально маленька щіпка соди.

Додайте розчин 1 ч. л. цукру та 2 краплі столового оцту. Інгредієнти ретельно розмішайте у воді і нехай готовий розчин постоїть 40-50 хвилин. Після цього ним можна обприскати всі домашні рослини та квіти по листку.

Секрет досвідчених господинь! Як зробити, щоб рис на гарнір був ідеально білим та розсипчастим

вівторок, 16 квітень 2024, 14:12

Білий і розсипчастий рис можуть легко приготувати досвічені кулінари, які слідують простим, але маловідомим хитрощам. У багатьох крупа виходить не такою апетитною, як хотілося б: злипається і темніє колір, передають Патріоти України. Для того, щоб рис ...

Це така смакота! Як приготувати тонке та хрумке тісто для піци

вівторок, 16 квітень 2024, 11:12

Домашня піца вийде в рази дешевше і звичайно смачніше за ту, що можна замовити в ресторані, однак є одна важлива умова - це ідеальне тісто, передають Патріоти України. У справжніх піцеріях страву подають із тоненьким тістом, яке хрумтить і тане в роті....