А ви знали цей секрет? Сода допоможе кімнатним квітам рясно рости і цвісти

Поживне підживлення допоможе квітам швидше зміцніти, набратися сил для росту і цвітіння, наростити соковиту зелень. Після такого підживлення ваші домашні зелені вихованці перетворять будь-яке житло на райське квіткове царство, передають Патріоти України.

Подробиці

Завдяки такому підживленню будь-які квіти на підвіконні будуть виглядати чудово і неймовірно довго і пишно цвісти. Підживлення ефективне і підходить практично для всіх домашніх квітів, але не кожен квітникар про нього знає.

Як використовувати харчову соду як добриво

Городники, які використовують соду на городі, знають про це підживлення і часто готують таке диво-добриво. Готується підживлення по-особливому. На літрову банку води кімнатної температури береться буквально маленька щіпка соди.

Додайте розчин 1 ч. л. цукру та 2 краплі столового оцту. Інгредієнти ретельно розмішайте у воді і нехай готовий розчин постоїть 40-50 хвилин. Після цього ним можна обприскати всі домашні рослини та квіти по листку.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...