А ви знали, у чому "фішка"? Справжні цінителі хурми перед вживанням кладуть її в холодильник

Наближається сезон хурми, і багато шанувальників цього вже не такого екзотичного, але смачного фрукта в передчутті. Мало хто знає, що поклавши плід у морозилку, можна відчути зовсім інший його смак, передають Патріоти України.

Хурма не тільки смачна, але ще і корисна для нашого здоров'я. Якщо регулярно вживати плоди, то можна запобігти безліч захворювань.

Навіщо заморожують хурму?

Виявляється, що при низькій температурі руйнується танін, який присутній в хурмі, тому заморожена хурма повністю позбавляється від терпкості. Якщо в свіжих плодах було надто багато таніну, їх смак був неприємним і терпким, після заморозки ці недоліки повністю зникнуть. Більш того, таким способом можна зробити хурму більш солодкою.

Як правильно заморозити хурму?

  • Спочатку потрібно помити плоди, потім повністю висушити їх.
  • Кожну хурму оберніть декількома шарами харчової плівки і акуратно складіть в камеру морозилки.
  • Можна нарізати фрукт шматочками, щоб згодом використовувати як заготовку для пирогів, каш і десертів.
  • Застеліть дно контейнера харчовою плівкою, розкладіть нарізані часточки.
  • Накрийте зверху кришкою або декількома шарами плівки.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

У домашніх умовах зберегти свіжу хурму дуже проблематично, тому люди придумали масу варіантів заготовок з цієї ягоди. Зберігати хурму можна в трьох видах: свіжу, заморожену і сушену (або в'ялену).

Напій не розкриється належним чином: Яку помилку роблять більшість людей коли заварюють чай

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:40

ЧЧай може збадьорити або заспокоїти людини. Однак, смак напою іноді не розкривається через помилки під час приготування. Отже, треба з'чцам, скільки часу потрібно заварювати та як вибрати якісний чай. . При написанні матеріалу використовувались такі...

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...