Наближається сезон хурми, і багато шанувальників цього вже не такого екзотичного, але смачного фрукта в передчутті. Мало хто знає, що поклавши плід у морозилку, можна відчути зовсім інший його смак, передають Патріоти України.
Хурма не тільки смачна, але ще і корисна для нашого здоров'я. Якщо регулярно вживати плоди, то можна запобігти безліч захворювань.
Виявляється, що при низькій температурі руйнується танін, який присутній в хурмі, тому заморожена хурма повністю позбавляється від терпкості. Якщо в свіжих плодах було надто багато таніну, їх смак був неприємним і терпким, після заморозки ці недоліки повністю зникнуть. Більш того, таким способом можна зробити хурму більш солодкою.
У домашніх умовах зберегти свіжу хурму дуже проблематично, тому люди придумали масу варіантів заготовок з цієї ягоди. Зберігати хурму можна в трьох видах: свіжу, заморожену і сушену (або в'ялену).
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...
Гадаєш, у тебе гострий зір і ти помічаєш усе? Перевір себе! Перед тобою візуальний тест, з яким 95% людей не справляються за 10 секунд, передають Патріоти України. На зображенні — десятки яєць. Одне з них має маленьку тріщинку. У тебе лише 10 секунд, щ...