Наближається сезон хурми, і багато шанувальників цього вже не такого екзотичного, але смачного фрукта в передчутті. Мало хто знає, що поклавши плід у морозилку, можна відчути зовсім інший його смак, передають Патріоти України.
Хурма не тільки смачна, але ще і корисна для нашого здоров'я. Якщо регулярно вживати плоди, то можна запобігти безліч захворювань.
Виявляється, що при низькій температурі руйнується танін, який присутній в хурмі, тому заморожена хурма повністю позбавляється від терпкості. Якщо в свіжих плодах було надто багато таніну, їх смак був неприємним і терпким, після заморозки ці недоліки повністю зникнуть. Більш того, таким способом можна зробити хурму більш солодкою.
У домашніх умовах зберегти свіжу хурму дуже проблематично, тому люди придумали масу варіантів заготовок з цієї ягоди. Зберігати хурму можна в трьох видах: свіжу, заморожену і сушену (або в'ялену).
Ви помічали, що з часом мед у банці стає твердим і його важко набрати ложкою? Це зовсім не означає, що він зіпсувався! Професійний пасічник Войцех Марговничи розповідає, чому мед кристалізується, які сорти застигають швидше, як правильно зберігати мед ...
Навіть телефон з найбільшою кількістю пам'яті швидко "набивається" фото, відео та додатками. Лише кілька необачних натисків - і вільні гігабайти тануть, а пристрій сповільнюється. Про те, як звільнити простір на смартфоні, пише NV, передають Патріоти У...