Актуально під час відключень! Як випрасувати речі, якщо вдома немає світла - перевірені способи

Прасування одягу в умовах постійних відключень світла часто відходить на другий план, адже господині набагато важливіше встигнути попрати речі чи приготувати їсти, передають Патріоти України.

Однак, якщо знати, як попрасувати без праски швидко речі, можна виконувати цю побутову задачу і під час відключень.

Як попрасувати одяг водою

Якщо у вас немає світла, а попрасувати сорочку вкрай необхідно, є два методи, які допоможуть із цим справитись. Перший можна застосовувати, якщо у вас є більше часу. Щоб розгладити тканину, намочіть сорочку у воді, не викручуйте і повішайте на вішак до повного просихання.

Якщо ж ви обмежені у часі, одягніть сорочку на себе. Приготуйте невелику посудину з водою і замочуйте туди руки. Ними розправляйте складки на сорочці. Це потребує більше зусиль, але одяг висохне значно швидше і сорочка розпрямиться. Дивіться відео, як можна попрасувати одяг без праски:

Як випрямити сорочку вирівнювачем для волосся

Якщо у вас пом'яті лише низ або краї сорочки, можна скористатися портативним вирівнювачем для волосся. Він не потребує включення у розетку і за принципом праски досить швидко вирівняє тканину. Однак для прасування усієї поверхні сорочки він не підходить.

Чи можна попрасувати одяг феном

Якщо у вас є генератор, або інший альтернативний засіб живлення, коли відключили світло, то можна попрасувати речі феном. Повісьте одяг на вішалку та змочіть його невеликою кількістю води. Увімкнений фен направте струменем гарячого повітря на проблемні ділянки одягу, акуратно розгладжуючи складки.

Це небезпечно! Названо продукти, які в жодному разі не можна зберігати в пластикових контейнерах

неділя, 6 жовтень 2024, 7:47

Хоча зазвичай ми використовуємо пластикові контейнери для зберігання продуктів через їхню зручність, доступність і довговічність, не всі продукти підходять для такої тари. передають Патріоти України. Зокрема цитрусові, помідори, мариновані овочі та стр...

Господиням на замітку! Додайте у воду всього лише два інгредієнти - і ви більше не побачите розводів на підлозі

неділя, 6 жовтень 2024, 7:44

Без такої процедури, як миття підлоги, неможливо уявити прибирання в оселі. Однак часто буває, що навіть після ретельного очищення на поверхні залишаються неприємні розводи, передають Патріоти України. Більшість сприймає миття підлоги як буденне і прос...