Актуально після свят: Дієтологи назвали сорт чаю, що допомагає схуднути

Спеціальні чаї для схуднення не допомагають схуднути, але, наприклад, каркаде сприяє скиданню ваги. Про це розповіла дієтолог Інна Зоріна, зазначають Патріоти України.

Такий продукт як каркаде прискорює метаболізм, але тільки в поєднанні з правильним харчуванням і вправами. "Каркаде нормалізує травлення, покращує роботу шлунково-кишкового тракту, відновлює кишкову мікрофлору. Ці властивості чаю дуже цінні для схуднення, адже чим краще очищається організм, тим краще засвоюється їжа, а не відкладається мертвим вантажем в жирове депо. Каркаде також корисний для людей з підвищеним рівнем холестерину", - повідомила дієтолог.

Для довідки

Чай каркаде має сечогінну дію, розширює судини. Тому напій корисний людям, що страждають серцево-судинними захворюваннями. Ще він надає жовчогінний ефект. Добре впливає на печінку, виводить токсини.

Кому не можна пити чай каркаде

Не варто пити каркаде людям з високою кислотністю шлунка, гастритами, алергією, непереносимістю продукту. Також шкідливо пити цей чай на голодний шлунок.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...