Кекси - смачний, здобний кондитерський виріб, основою якого є масляне бісквітне або дріжджове тісто. Додати до нього можна різні ягоди, сухофрукти, горіхи, родзинки, цедру, шоколад.Кулінар Євген Клопотенко поділився на своєму сайті рецептом смачних, повітряних апельсинових кексів, які готуються 5 хвилин, передають Патріоти України.
Спосіб приготування:
1. Збийте добре яйця з цукром, сіллю та ванільним цукром, щоб усі інгредієнти рівномірно розчинилися.2. Додайте в яєчну масу кефір й добре розмішайте.
3. Натріть цедру, видавіть сік з апельсина й додайте в тісто.4. Просійте борошно, додайте до неї розпушувач, всипте в яєчну суміш й ретельно перемішайте.
5. Форми для кексів змастіть маслом або просто покладіть паперові вкладки.6. Вилийте тісто, не більше ніж на 2/3 об'єму, кекси добре піднімаються.
7. Поставте кекси в духовку на 25 хвилин при 180 С.
Відчуття постійної втоми може мати безліч причин, і одна з них - ваш щоденний раціон. Часто ми списуємо нестачу енергії на стрес або недосип, але іноді справа в тому, що саме ми їмо, передають Патріоти України. Нові наукові дані вказують на несподівани...
Рак крові - один із найнебезпечніших видів онкологічних захворювань. Від його ранньої діагностики часто залежить не тільки успіх лікування, а й саме життя. Проте у більшості випадків перші ознаки лейкемії, лімфоми або мієломи залишаються непоміченими, ...