Щоб дійсно здивувати гостей на свята вишуканою стравою - приготуйте рульку. Таке м'ясо найкраще підходить для запікання. Але перед тим, як поставити його в духовку, проваріть рульку в пиві, передають Патріоти України.
Ідея приготування ароматної запеченої рульки в пиві опублікована на сторінці фудблогерки Аліни з ніком alin_withkitchen в Instagram. Зверху буде апетитна золотиста скоринка, а всередині м'ясо вийде дуже м'яким та соковитим.
Інгредієнти:
Інгредієнти для соусу:
Спосіб приготування:
1. Миємо рульку, кладемо у каструлю.
2. Додаємо цибулю, моркву, сіль, часник, лавровий лист, та перець горошком.
3. Виливаємо туди все пиво та доливаємо воду, щоб рідина покривала все мʼясо.
4. Варимо 3 години на повільному вогні.
5. Готуємо соус: змішуємо подрібнений часник, гірчицю, соєвий соус.
6. Викладаємо зварену рульку.
7. Фаршируємо її часником і добре змащуємо соусом.
8. Кладемо у рукав для запікання.
9. Зав'язуємо, відправляємо у гарячу духовку за температури 200 градусів.
10. Випікаємо 1 год 20 хв.
Звичка чистити ківі перед вживанням може відійти у минуле. У Голлівуді та соцмережах активно обговорюють новий тренд: їсти ківі разом зі шкіркою, передають Патріоти України. Популярності йому додала акторка Дженна Ортега, зірка серіалу «Венздей», яка п...
Оцет - продукт, який є майже на кожній кухні, але його можливості виходять далеко за межі кулінарії. Багато господинь уже давно використовують його для прибирання: він змиває жир, видаляє накип і цвіль, пом’якшує тканини під час прання та навіть відляк...