Щоб дійсно здивувати гостей на свята вишуканою стравою - приготуйте рульку. Таке м'ясо найкраще підходить для запікання. Але перед тим, як поставити його в духовку, проваріть рульку в пиві, передають Патріоти України.
Ідея приготування ароматної запеченої рульки в пиві опублікована на сторінці фудблогерки Аліни з ніком alin_withkitchen в Instagram. Зверху буде апетитна золотиста скоринка, а всередині м'ясо вийде дуже м'яким та соковитим.
Інгредієнти:
Інгредієнти для соусу:
Спосіб приготування:
1. Миємо рульку, кладемо у каструлю.
2. Додаємо цибулю, моркву, сіль, часник, лавровий лист, та перець горошком.
3. Виливаємо туди все пиво та доливаємо воду, щоб рідина покривала все мʼясо.
4. Варимо 3 години на повільному вогні.
5. Готуємо соус: змішуємо подрібнений часник, гірчицю, соєвий соус.
6. Викладаємо зварену рульку.
7. Фаршируємо її часником і добре змащуємо соусом.
8. Кладемо у рукав для запікання.
9. Зав'язуємо, відправляємо у гарячу духовку за температури 200 градусів.
10. Випікаємо 1 год 20 хв.
Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...
Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...