Апетитна та соковита рулька в духовці на свята - додайте один незвичний інгредієнт

Щоб дійсно здивувати гостей на свята вишуканою стравою - приготуйте рульку. Таке м'ясо найкраще підходить для запікання. Але перед тим, як поставити його в духовку, проваріть рульку в пиві, передають Патріоти України.

Ідея приготування ароматної запеченої рульки в пиві опублікована на сторінці фудблогерки Аліни з ніком alin_withkitchen в Instagram. Зверху буде апетитна золотиста скоринка, а всередині м'ясо вийде дуже м'яким та соковитим.

Інгредієнти:

  • рулька свинини – 2 кг
  • інгредієнти для маринаду
  • пиво темне – 2 л
  • вода
  • цибуля, морква, часник, перець горошком, лавровий лист
  • сіль – 2 ст.л.

Інгредієнти для соусу:

  • гірчиця – 1 ст.л.
  • мед – 1,5 ст.л.
  • часник- – 5 зубчиків
  • соєвий соус – 2,5 ст.л.

Спосіб приготування:

1. Миємо рульку, кладемо у каструлю.

2. Додаємо цибулю, моркву, сіль, часник, лавровий лист, та перець горошком.

3. Виливаємо туди все пиво та доливаємо воду, щоб рідина покривала все мʼясо.

4. Варимо 3 години на повільному вогні.

5. Готуємо соус: змішуємо подрібнений часник, гірчицю, соєвий соус.

6. Викладаємо зварену рульку.

7. Фаршируємо її часником і добре змащуємо соусом.

8. Кладемо у рукав для запікання.

9. Зав'язуємо, відправляємо у гарячу духовку за температури 200 градусів.

10. Випікаємо 1 год 20 хв.

11. За 20 хвилин до закінчення випікання розрізаємо рукав та змащуємо декілька разів соусом, у якому вона запікалась. Коли рулька зарум'яниться – виймаємо та подаємо до столу.

Екологічні засоби для миття підлоги: тренд чи необхідність?

п’ятниця, 14 березень 2025, 16:06

Чистота в домі — це не тільки питання естетики, а й запорука здоров’я. Особливо важливо підтримувати гігієну підлоги, адже саме вона найбільше контактує з пилом, брудом і мікроорганізмами. На ринку представлений широкий вибір засобів для чищення поверх...

Дачникам на замітку! ТОП-6 ранніх сортів редиски, які дадуть гарний врожай навесні

п’ятниця, 14 березень 2025, 12:30

Редиска є однією з найперших овочевих культур, яка з'являється на наших столах навесні. Її швидке дозрівання, хрустка текстура та приємний смак роблять її незамінною в раціоні багатьох людей. Особливо цінуються ранні сорти редиски, які дозволяють отрим...