Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Спочатку пропускаємо через м'ясорубку м'ясо і цибулю. Отриманий фарш змішуємо з 1 яйцем, додаємо сіль і перець. Далі всипаємо варену гречку і добре перемішуємо. З готового фаршу формуємо котлети. Обвалюють котлети в борошні і викладаємо на розігріту сковороду з маслом. Смажимо на середньому вогні.
Приступаємо до соусу. Для цього дрібно нарізаємо 1 цибулину і натираємо моркву на крупній тертці. На сковороді пасеруємо овочі на середньому вогні. Додаємо до овочів томатний соус і тушкуємо помішуючи соус до кипіння. Викладаємо в сковороду з соусом гречаники і тушкуємо під кришкою на повільному вогні ще близько 15-20 хвилин до повної готовності. Смачного!
Власників собак застерігають від годування своїх улюбленців відходами їжі, які можуть містити один поширений інгредієнт, що використовується у величезній кількості страв. Загальновідомо, що собаки не можуть їсти багато продуктів, які їдять люди, таких ...
Визначити свої сильні сторони можна за допомогою одного простого завдання. Цей швидкий психологічний тест не потребує складних обчислень чи довгих відповідей - достатньо лише подивитися на картинку й чесно відповісти, що ви побачили першим, передають П...