Альтернативою звичайним котлетам можуть стати гречаники. Це традиційна українська страва, яка в багатьох сім'ях чомусь забута. Готувати її зовсім не складно, до того ж гречаники виходять дуже смачними і ситними. Подавати їх можна як на обід, так і на вечерю з будь-яким гарніром, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Спочатку пропускаємо через м'ясорубку м'ясо і цибулю. Отриманий фарш змішуємо з 1 яйцем, додаємо сіль і перець. Далі всипаємо варену гречку і добре перемішуємо. З готового фаршу формуємо котлети. Обвалюють котлети в борошні і викладаємо на розігріту сковороду з маслом. Смажимо на середньому вогні.
Приступаємо до соусу. Для цього дрібно нарізаємо 1 цибулину і натираємо моркву на крупній тертці. На сковороді пасеруємо овочі на середньому вогні. Додаємо до овочів томатний соус і тушкуємо помішуючи соус до кипіння. Викладаємо в сковороду з соусом гречаники і тушкуємо під кришкою на повільному вогні ще близько 15-20 хвилин до повної готовності. Смачного!
Сніданок має бути ситним, щоб зменшити перекуси та почуття голоду. І вівсянка, і яйця корисні, але впливають на організм по-різному, передають Патріоти України.
Жіночий день традиційно асоціюється з квітами - універсальним подарунком, який приносить радість майже кожній жінці. Але виявляється, улюблені квіти можуть багато розповісти про характер, передають Патріоти України. Погляньте на зображення та оберіть к...