"Аромат неймовірний": Український шеф-кухар поділився секретом приготування соковитих котлет із курячого філе

Український шеф-кухар, ресторатор і суддя проєкту "МастерШеф" на СТБ Володимир Ярославський в Instagram розмістив рецепт курячих котлет, передають Патріоти України.

Для приготування знадобиться:

  • 1,8 кг курячого філе;
  • 240 грамів смаженої на середньому вогні цибулі;
  • 180 грамів замоченого в молоці вчорашнього хліба;
  • два яйця;
  • 250 грамів тертого чеддеру;
  • петрушка, сіль і перець до смаку.

"М'ясо рекомендую пропускати три рази через середню решітку. Готовий фарш ставлю на одну-дві години в холодильник. За цей час він схоплюється, і котлети легко формуються. Сіль краще брати морську, а перець – духмяний та чорний. Суміш перців я прогріваю на пательні та розтираю у ступціаромат – неймовірний", – розповів секрети приготування кулінарний експерт.

Смажити котлети Ярославський рекомендує на олії. "Рідко коли панірую в сухарях, тоді вбирається занадто багато жиру. Далі відправляю їх у духову шафу на 8–10 хвилин за температури 200 градусів, поки не з'явиться легка пінка. Саме тоді котлети виходять соковитими та найсмачнішими", – підсумував він.

Це може здивувати! ТОП-8 продуктів, які викликають головний біль

четвер, 9 жовтень 2025, 9:55

Медики попереджають: навіть звичні продукти можуть стати причиною головного болю або мігрені. Найчастіше напад провокують витримані сири, шоколад, червоне вино, ковбаси та фастфуд, передають Патріоти України. За словами дієтологів, у витриманих сирах (...

Забудете про проблему! Як позбутися конденсату на вікнах - прості трюки, які працюють

четвер, 9 жовтень 2025, 8:15

Ви помічали, що вранці ваші вікна покриті крапельками конденсату? Це не лише псує вигляд кімнати, а й може призвести до плісняви та неприємного запаху. Ось кілька ефективних способів, які допоможуть уникнути проблем, передають Патріоти України. Конденс...