"Аромат неймовірний": Український шеф-кухар поділився секретом приготування соковитих котлет із курячого філе

Український шеф-кухар, ресторатор і суддя проєкту "МастерШеф" на СТБ Володимир Ярославський в Instagram розмістив рецепт курячих котлет, передають Патріоти України.

Для приготування знадобиться:

  • 1,8 кг курячого філе;
  • 240 грамів смаженої на середньому вогні цибулі;
  • 180 грамів замоченого в молоці вчорашнього хліба;
  • два яйця;
  • 250 грамів тертого чеддеру;
  • петрушка, сіль і перець до смаку.

"М'ясо рекомендую пропускати три рази через середню решітку. Готовий фарш ставлю на одну-дві години в холодильник. За цей час він схоплюється, і котлети легко формуються. Сіль краще брати морську, а перець – духмяний та чорний. Суміш перців я прогріваю на пательні та розтираю у ступціаромат – неймовірний", – розповів секрети приготування кулінарний експерт.

Смажити котлети Ярославський рекомендує на олії. "Рідко коли панірую в сухарях, тоді вбирається занадто багато жиру. Далі відправляю їх у духову шафу на 8–10 хвилин за температури 200 градусів, поки не з'явиться легка пінка. Саме тоді котлети виходять соковитими та найсмачнішими", – підсумував він.

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...