Український шеф-кухар, ресторатор і суддя проєкту "МастерШеф" на СТБ Володимир Ярославський в Instagram розмістив рецепт курячих котлет, передають Патріоти України.
Для приготування знадобиться:
"М'ясо рекомендую пропускати три рази через середню решітку. Готовий фарш ставлю на одну-дві години в холодильник. За цей час він схоплюється, і котлети легко формуються. Сіль краще брати морську, а перець – духмяний та чорний. Суміш перців я прогріваю на пательні та розтираю у ступціаромат – неймовірний", – розповів секрети приготування кулінарний експерт.
Смажити котлети Ярославський рекомендує на олії. "Рідко коли панірую в сухарях, тоді вбирається занадто багато жиру. Далі відправляю їх у духову шафу на 8–10 хвилин за температури 200 градусів, поки не з'явиться легка пінка. Саме тоді котлети виходять соковитими та найсмачнішими", – підсумував він.
Кава давно стала невід'ємною частиною нашого повсякденного життя, і багато хто не уявляє свого ранку без чашки цього напою. Але чи насправді кава може принести користь для нашого здоров'я, передають Патріоти України. Останні дослідження дають нові перс...
Здоровий сон є важливою складовою загального самопочуття та здоров’я. Від того, що ми їмо перед сном, залежить не тільки якість сну, а й здатність нашого організму до відновлення, передають Патріоти України. Однак, деякі харчові звички можуть порушити ...