"Аромат неймовірний": Український шеф-кухар поділився секретом приготування соковитих котлет із курячого філе

Український шеф-кухар, ресторатор і суддя проєкту "МастерШеф" на СТБ Володимир Ярославський в Instagram розмістив рецепт курячих котлет, передають Патріоти України.

Для приготування знадобиться:

  • 1,8 кг курячого філе;
  • 240 грамів смаженої на середньому вогні цибулі;
  • 180 грамів замоченого в молоці вчорашнього хліба;
  • два яйця;
  • 250 грамів тертого чеддеру;
  • петрушка, сіль і перець до смаку.

"М'ясо рекомендую пропускати три рази через середню решітку. Готовий фарш ставлю на одну-дві години в холодильник. За цей час він схоплюється, і котлети легко формуються. Сіль краще брати морську, а перець – духмяний та чорний. Суміш перців я прогріваю на пательні та розтираю у ступціаромат – неймовірний", – розповів секрети приготування кулінарний експерт.

Смажити котлети Ярославський рекомендує на олії. "Рідко коли панірую в сухарях, тоді вбирається занадто багато жиру. Далі відправляю їх у духову шафу на 8–10 хвилин за температури 200 градусів, поки не з'явиться легка пінка. Саме тоді котлети виходять соковитими та найсмачнішими", – підсумував він.

Бережіться! Мільйони нових випадків діабету в світі спричинені цими напоями

неділя, 8 червень 2025, 17:30

Цукровий діабет належить до групи цивілізаційних хвороб. Вони тісно пов’язані з розвитком людства, способом життя та харчуванням. Кількість людей, які страждають на діабет, постійно зростає, передають Патріоти України. За прогнозами, до 2050 року ця хв...

А ви це знали? Чому в спеку не можна заливати повний бак авто

неділя, 8 червень 2025, 17:11

Влітку спека є не лише приємним атрибутом відпочинку, а й викликом для власників автомобілів. Одна з ключових проблем, про яку часто забувають, це те, що паливо під впливом високих температур змінює свій об’єм. Сучасні водії часто прагнуть заправити ба...