Український шеф-кухар, ресторатор і суддя проєкту "МастерШеф" на СТБ Володимир Ярославський в Instagram розмістив рецепт курячих котлет, передають Патріоти України.
Для приготування знадобиться:
"М'ясо рекомендую пропускати три рази через середню решітку. Готовий фарш ставлю на одну-дві години в холодильник. За цей час він схоплюється, і котлети легко формуються. Сіль краще брати морську, а перець – духмяний та чорний. Суміш перців я прогріваю на пательні та розтираю у ступціаромат – неймовірний", – розповів секрети приготування кулінарний експерт.
Смажити котлети Ярославський рекомендує на олії. "Рідко коли панірую в сухарях, тоді вбирається занадто багато жиру. Далі відправляю їх у духову шафу на 8–10 хвилин за температури 200 градусів, поки не з'явиться легка пінка. Саме тоді котлети виходять соковитими та найсмачнішими", – підсумував він.
Для мільйонів людей ранок немислимий без кави - ароматної філіжанки латте або капучино, чи навіть простого еспресо на ходу. Але виявляється, після кави варто двічі подумати, перш ніж викидати залишки, передають Патріоти України. Фахівці з побуту з орга...
Інколи плями від автозагару, макіяжу чи інших забруднень можуть зіпсувати вигляд матраца. Але, як розповідає "Королева чистоти" Лінсі Кромбі, для очищення вам знадобиться лише один засіб - перекис водню, передають Патріоти України. Чистка матраца — спр...