Сало гарячого засолу - це відмінна закуска, без якої неможливо уявити традиційне застілля. Смачне ароматне сало можна використовувати для приготування смачних бутербродів, супів і других страв, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Вода - 1 л;
Свиняче сало з прошарками м'яса - 1 кг;
Цибулиння - 3 жмені;
Лавровий лист - 2 шт;
Часник - 7 зубчиків;
Сіль - 200 г;
Цукор - 2 ст. л.;
Перець чорний - за смаком.
Як готувати сало гарячого засолу:
Наберіть в ємність воду, додайте в неї цукор, сіль, лавровий лист, лушпиння цибулі і ставте варитися. Цибулиння можна додати і більше.
Коли вода закипить, покладіть в неї обмите сало — нехай воно провариться ще 20-30 хвилин.
Зніміть сало з вогню і залиште його на 8-10 годин просочуватися відваром.
Потім витягніть сало з розсолу і висушіть його.
Поки сало сохне від рідини, поріжте часник тонкими пластинками, змішавши потім з меленим чорним перцем. Обсохле сало виваляйте в суміші, загорніть його у фольгу і поставте на ніч в морозилку.
Домогосподарства, які намагаються зекономити на рахунках за електроенергію, попередили, що вимикати Wi-Fi-роутер на ніч - не найкраща ідея. Експерти пояснюють, що така "економія" може обернутися повільнішим інтернетом, додатковими витратами та навіть р...
Найчастіше причина не в якості грибів, а в надмірному смаженні, особливо сушених білих грибів. Легке підрум’янення може зробити суп гірким, оскільки гіркота переходить у бульйон, передають Патріоти України.