Ароматне сало гарячого засолу - рецепт домашнього смаколика для справжніх українців

Сало гарячого засолу - це відмінна закуска, без якої неможливо уявити традиційне застілля. Смачне ароматне сало можна використовувати для приготування смачних бутербродів, супів і других страв, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Вода - 1 л;
  • Свиняче сало з прошарками м'яса - 1 кг;
  • Цибулиння - 3 жмені;
  • Лавровий лист - 2 шт;
  • Часник - 7 зубчиків;
  • Сіль - 200 г;
  • Цукор - 2 ст. л.;
  • Перець чорний - за смаком.

Як готувати сало гарячого засолу:

  1. Наберіть в ємність воду, додайте в неї цукор, сіль, лавровий лист, лушпиння цибулі і ставте варитися. Цибулиння можна додати і більше.
  2. Коли вода закипить, покладіть в неї обмите сало — нехай воно провариться ще 20-30 хвилин.
  3. Зніміть сало з вогню і залиште його на 8-10 годин просочуватися відваром.
  4. Потім витягніть сало з розсолу і висушіть його.
  5. Поки сало сохне від рідини, поріжте часник тонкими пластинками, змішавши потім з меленим чорним перцем. Обсохле сало виваляйте в суміші, загорніть його у фольгу і поставте на ніч в морозилку.

Будуть як нові! Як швидко почистити прикраси із срібла

субота, 22 листопад 2025, 13:08

Ви купуєте срібні прикраси чи столове приладдя, тому що вони мають гарний вигляд, але з часом ці предмети втрачають блиск. Абсолютно нормально, що вони починають чорніти, і вам просто потрібно якось позбутися цього потьмяніння. Звичайно, є спеціальні з...

А ви це знали? Кому не можна їсти сало

субота, 22 листопад 2025, 12:45

Українці люблять сало - це відомий факт. Сало входить у багато страв української кухні. Воно довго зберігається й завжди втамує голод, коли немає змоги готувати. Але сало можна їсти не всім, передають Патріоти України. Так, про сало потрібно забути люд...