Дієтологи рекомендують їсти сире солоне сало, оскільки саме в такому вигляді продукт дуже корисний для здоров'я та безпечний для фігури. Пропонуємо вам рецепт ароматного сала зі спеціями по-українськи, передають Патріоти України.
Сало по-українськи зі спеціями
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Шматок сала зачистіть ножем з усіх боків і протріть серветкою, зробіть довгі надрізи у вигляді сітки по всій поверхні сала завглибшки близько сантиметра.Часник наріжте тонкими пластинками, змішайте з подрібненим лавровим листям. Заповніть бічні надрізи на салі сумішшю часнику та лаврового листа. Прянощі подрібніть у блендері на порошок і ретельно перемішайте. Обробіть сало ароматними спеціями з усіх боків. Далі необхідно натерти сало великою кам'яною сіллю.
Перекладіть сало в поліетиленовий пакет, намагайтеся, щоб ароматна "шубка" не обсипалася. Зав'яжіть краї та поставте в холодильник. Через тиждень ножем видаліть спеції та сіль із поверхні сала, оберніть шматок папером і зберігайте на нижній полиці в холодильнику близько місяця або до півроку в морозилці. Смачного!
Обмеження вуглеводів – популярна стратегія серед тих, хто прагне схуднути або покращити самопочуття. Але варто пам’ятати: радикальні зміни в раціоні можуть викликати не лише позитивні результати, а й низку небажаних ефектів, передають Патріоти України....
Після появи перших квітів на помідорах рослини варто підживити, аби майбутні плоди гарно зав'язувалися. В цей період томатам зазвичай потрібен фосфор та калій. Розвитку кущиків посприяє подвійний суперфосфат та сульфат калію. Також можна вносити компле...