Дієтологи рекомендують їсти сире солоне сало, оскільки саме в такому вигляді продукт дуже корисний для здоров'я та безпечний для фігури. Пропонуємо вам рецепт ароматного сала зі спеціями по-українськи, передають Патріоти України.
Сало по-українськи зі спеціями
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Шматок сала зачистіть ножем з усіх боків і протріть серветкою, зробіть довгі надрізи у вигляді сітки по всій поверхні сала завглибшки близько сантиметра.Часник наріжте тонкими пластинками, змішайте з подрібненим лавровим листям. Заповніть бічні надрізи на салі сумішшю часнику та лаврового листа. Прянощі подрібніть у блендері на порошок і ретельно перемішайте. Обробіть сало ароматними спеціями з усіх боків. Далі необхідно натерти сало великою кам'яною сіллю.
Перекладіть сало в поліетиленовий пакет, намагайтеся, щоб ароматна "шубка" не обсипалася. Зав'яжіть краї та поставте в холодильник. Через тиждень ножем видаліть спеції та сіль із поверхні сала, оберніть шматок папером і зберігайте на нижній полиці в холодильнику близько місяця або до півроку в морозилці. Смачного!
Ціни на вживані автомобілі завжди нижчі порівняно з новими машинами. Але навіть у випадку з недорогими машинами покупці шукають найнадійніші варіанти. Експерти назвали 10 таких автомобілів, передають Патріоти України. Надійність дуже цікавить покупців ...
Поїздки у громадському транспорті для більшості з нас —-щоденна рутина. Вони можуть бути виснажливими або навпаки - спокійними й навіть приємними. Як показують дослідження, усе залежить від того, де саме ви сіли, передають Патріоти України. Екологи-пси...