Цей ароматний і ніжний пиріг-суфле дуже швидко і просто готується, а тому стане справжнім корисним порятунком на випадок раптових гостей і чаювання. Окрім того таке яблучне суфле — компроміс для ваших дітей, адже десерт виходить майже корисним, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Промийте яблука, за бажанням зріжте з них шкірку та наріжте дрібними кубиками.
Яйця збийте з цукром до збільшення в об'ємі втричі. Потім додайте до яєць інші інгредієнти, добре перемішайте і відправте в розігріту до 180С духовку. Випікайте до рум’яності, перевіривши готовність зубочисткою. Смачного!
Багато кулінарів вважають за краще не купувати хліб у магазині, а випікати цей хлібобулочний виріб самостійно, передають Патріоти України. У цьому випадку гурман завжди радує самого себе та своїх домочадців свіжим та м’яким продуктом. Однак повторити «...
Не секрет, що смажені на сковороді пиріжки виходять набагато смачнішими, незалежно від того, яка начинка в них захована, передають Патріоти України. Причина в рум’яній скоринці, ароматі та зовнішньому апетитному вигляді. Щоправда, користь такого перек...