Автомобільні лайфхаки: Як швидко та безпечно розморозити лобове скло машини

Відтавання обмерзлого скла в машині за допомогою обдування пічки може забрати чимало часу. Як зробити це ефективно, швидко та без жодного ризику, з'ясовував "Фокус", передають Патріоти України.

Щоб розморозити лобове скло в автомобілі, потрібно зробити простий розчин лише з двох інгредієнтів. Для цього знадобиться:

  • міцний алкогольний напій (горілка або самогон);
  • вода;
  • пляшка з розпилювачем.

Як швидко розморозити скло в автомобілі

Для того, щоб позбутися криги на склі, потрібно:

  1. Розвести алкоголь водою в пропорції 1:2 і налити його в розпилювач;
  2. Нанести розчин на скло;
  3. Видалити лід за допомогою м'якого скребка або щітки, коли він трохи розм'якшиться.

Важливо: у жодному разі не намагайтеся розморозити скло за допомогою гарячої води. Воно може лопнути через різкий контраст температур, особливо якщо вже є мікротріщини.

Як запобігти кризі на лобовому склі

Напередодні морозів накрийте скло автомобіля спеціальним чохлом або просто щільною тканиною відповідного розміру, затиснувши її дверима машини.

Також можна придбати спеціальний спрей "антилід", який не тільки зніме кригу, а й перешкоджатиме її появі. Як правило, такі засоби продаються на багатьох АЗС, у супермаркетах і спеціалізованих магазинах для автомобілістів.

Не тільки для зміцнення стосунків з партнером: Чому лікарі радять жінкам спати голяка

понеділок, 3 червень 2024, 5:40

Незалежно від вибору, дрімати оголеним має багато переваг. Серед дивовижних речей, які відбуваються, коли ви починаєте спати голяка, є той факт, що ця звичка допомагає вам набагато швидше поринути в сон. . Сон без одягу може підвищити близькість у сто...

Це може здивувати! Що відбувається з мозком під час прослуховування музики

понеділок, 3 червень 2024, 3:25

Музика використовується у різних життєвих ситуаціях - від занять спортом, до розслабленої медитації. Згідно з результатами досліджень, атлети, які слухали музику перед тренуванням, збільшили свою силу та витривалість. У свою чергу вчені стверджують, що...