Різновидів оладок дуже багато, і кожна господиня їх готує по-різному. Ось тільки в тісто на оладки бабусі додавали завжди два секретних інгредієнти, які робили їх неймовирно пишними, передають Патріоти України.
Запам'ятайте, пишні оладки не вийдуть, якщо в них не додати дріжджі або соду. Також в тісто на оладки додавали килька крапель олії. Робили це для того, щоб оладки не прилипали до сковороди, якщо ви смажите на невеликій кількості олії.
Найсмачніші оладки наші бабусі смажили на вершковому маслі. Вони виходять дуже повітряними і абсолютно не жирними.І ще, якщо під рукою не знайшли дріжджі, можна додати трохи розпушувача в тісто на оладки. Оладки виходять пишними і з красивими дірочками, які так люблять діти.
Вам потрібно:
Кефір повинен бути кімнатної температури, щоб оладки вийшли пишними.
Окріп влити в кефір, додати трохи солі, цукор або цукрову пудру.
Все добре перемішати.
Яйце помити, збити виделкою і влити в кефір.
Борошно просіяти і частинами вводити в кефір, замішуючи тісто на оладки.
В самому кінці додати чайну ложку соди або дріжджі.
Перемішати тісто на оладки та дати постояти 10 хвилин.
Тісто має вийти не сильно рідким.
Розігріти сковороду і столовою ложкою викласти оладки.
Як тільки піднімуться, накрити кришкою та смажити з двох сторін.
Вам потрібно:
Борошно добре просіяти в глибоку миску.
Відокремити жовтки від білка.
Яблука помити, почистити і натерти на дрібній тертці.
Додати в борошно жовтки, яблука, корицю, сир, мед.
Білки збити міксером або в кухонному комбайні.
Білки додати до борошна і добре перемішати тісто на сирні оладки.
В цей час розігріваємо сковороду, додаємо олію, обсмажуємо оладки 6 хвилин.
Можна сирні оладки смажити на кокосовій олії.
Жінки у бажанні стати привабливими для чоловіків сідають на дієти, роблять купу косметичних процедур і намагаються досягти параметрів моделей. Однак насправді, чоловіків приваблюють зовсім інші жінки, передають Патріоти України з посиланням на дослідже...
Білий хліб має репутацію не зовсім корисного продукту, оскільки його виготовляють з очищеного борошна, позбавленого корисних частин, таких як висівки та зародки. Хоча інколи такий хліб може бути збагачений вітамінами групи В, його споживання все ж варт...