Бабусина заливка творить дива: Як приготувати соковите та ніжне м'ясо за 5 хвилин - шалений секрет

Кожна господиня знає, що на приготування м'ясної страви йде мінімум 40 хвилин. Проте досить часто часу ну зовсім не вистачає, адже гості ось-ось мають прийти, а до столу ще нічого не готово, передають Патріоти України.

І тут у нагоді може стати старий бабусин секрет, який допоможе всього за 5 хвилин приготувати неймовірно смачне та апетитне м'ясо. Главред розповідає, що потрібно зробити, щоб м'ясо було м'яким та ніжним.

Будь-яке м'ясо дуже швидко обсмажиться, якщо зробити для нього секретну заливку. Вона зробить вашу страву шалено ніжною та соковитою. Інгредієнти для заливки знайдуться практично на кожній кухні, адже вона досить проста у приготуванні.

Щоб приготувати секретну заливку для 500 грамів будь-якого м'яса, потрібно взяти невеличку ємність та розбити у неї 2 яйця. Після цього у ємність додаємо 1 чайну ложку солі, 1 столову ложку гірчиці та 1 столову ложку крохмалю. Щоб майбутня страва була ще смачнішою, додайте до заливки суміш перців, а також улюблені спеції. Наша неймовірна заливка для м'яса готова.

Тепер беремо м'ясо та нарізаємо його шматочками. Після цього відправляємо м'ясо у ємність із заливкою та ставимо у холодильник. Найкраще, якщо м'ясо пробуде в цій заливці цілу ніч. Проте зауважте, що у такому вигляді воно зможе бути в холодильнику упродовж кількох днів. Це дуже зручно тоді, коли через щоденну метушню не вистачає часу навіть для того, щоб поїсти. Саме тому, коли настане час обіду чи вечері, м'ясо можна буде дістати із холодильника та швиденько посмажити на сковороді.

Під час приготування ви побачите, як за лічені хвилини м'ясо набуває золотистої скоринки. А за допомогою бабусиної заливки м'ясо буде м'яким та ніжним. Обсмажуючи м'ясо на сковороді, не забудьте посипати шматочки кунжутом з обох сторін. Так страва буде ще смачнішою і не зрівняється з жодними ресторанними смаколиками!

Джерело: Главред

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...