Бабусина заливка творить дива: Як приготувати соковите та ніжне м'ясо за 5 хвилин - шалений секрет

Кожна господиня знає, що на приготування м'ясної страви йде мінімум 40 хвилин. Проте досить часто часу ну зовсім не вистачає, адже гості ось-ось мають прийти, а до столу ще нічого не готово, передають Патріоти України.

І тут у нагоді може стати старий бабусин секрет, який допоможе всього за 5 хвилин приготувати неймовірно смачне та апетитне м'ясо. Главред розповідає, що потрібно зробити, щоб м'ясо було м'яким та ніжним.

Будь-яке м'ясо дуже швидко обсмажиться, якщо зробити для нього секретну заливку. Вона зробить вашу страву шалено ніжною та соковитою. Інгредієнти для заливки знайдуться практично на кожній кухні, адже вона досить проста у приготуванні.

Щоб приготувати секретну заливку для 500 грамів будь-якого м'яса, потрібно взяти невеличку ємність та розбити у неї 2 яйця. Після цього у ємність додаємо 1 чайну ложку солі, 1 столову ложку гірчиці та 1 столову ложку крохмалю. Щоб майбутня страва була ще смачнішою, додайте до заливки суміш перців, а також улюблені спеції. Наша неймовірна заливка для м'яса готова.

Тепер беремо м'ясо та нарізаємо його шматочками. Після цього відправляємо м'ясо у ємність із заливкою та ставимо у холодильник. Найкраще, якщо м'ясо пробуде в цій заливці цілу ніч. Проте зауважте, що у такому вигляді воно зможе бути в холодильнику упродовж кількох днів. Це дуже зручно тоді, коли через щоденну метушню не вистачає часу навіть для того, щоб поїсти. Саме тому, коли настане час обіду чи вечері, м'ясо можна буде дістати із холодильника та швиденько посмажити на сковороді.

Під час приготування ви побачите, як за лічені хвилини м'ясо набуває золотистої скоринки. А за допомогою бабусиної заливки м'ясо буде м'яким та ніжним. Обсмажуючи м'ясо на сковороді, не забудьте посипати шматочки кунжутом з обох сторін. Так страва буде ще смачнішою і не зрівняється з жодними ресторанними смаколиками!

Джерело: Главред

Помилка може дорого коштувати! Які страви не можна готувати в алюмінієвому посуді

п’ятниця, 22 листопад 2024, 16:38

Не всі каструлі підходять для приготування їжі. Обираючи ємність, важливо враховувати матеріал, з якого він виготовлений. Це стосується зокрема алюмінієвого посуду, який все ще часто використовується на кухнях завдяки своїй довговічності та зручності. ...

Щоб не накликати біду! Які речі потрібно встигнути викинути з оселі до Нового 2025 року

п’ятниця, 22 листопад 2024, 16:30

Важливим етапом святкування Нового року завжди було позбавлення від усього непотрібного. Ще наші предки вірили, що так ви ніби "звільняєте" місце для добробту та щастя, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Новий рік для багатьох людей є не п...