
Фахівці з'ясували, що на курячій гузці міститься багато паразитів і бактерій та надмірне вживання цієї частини птиці негативно позначається на здоров'ї. Про це йдеться в матеріалі порталу Sohu, передають Патріоти України.
Зазначається, що також краще відмовитися від вживання курячих легень, оскільки в них теж може бути багато паразитів і бактерій, які не вдається знищити навіть термообробкою через їхню стійкість до високих температур.
Як стверджують автори матеріалу, у разі потрапляння в людський організм вони можуть привести до нездужання. Крім того, небезпечні для здоров'я людини речовини можуть накопичуватися також у курячій голові. Нагадали вчені також, що практично нічого корисного немає і в курячій шкірі – вона багата жиром і на її поверхні також є багато паразитів і бактерій.
Коли вода нагрівається на плиті, першим знаком наближення кипіння стають дрібні бульбашки. У мікрохвильовці ж вода може досягати температури кипіння без будь-яких видимих ознак, передають Патріоти України. Це явище не суперечить фізиці: воно пов’язане ...
Православна церква України 1 грудня за новим стилем (14 грудня за старим) вшановує праведного Філарета Милостивого і старозавітного пророка Наума, одного з 12 малих пророків і покровителя людей, які займаються розумовою працею. . За старим стилем в...