Багато бактерій та паразитів: Вчені назвали частини курки, які краще не їсти

Фахівці з'ясували, що на курячій гузці міститься багато паразитів і бактерій та надмірне вживання цієї частини птиці негативно позначається на здоров'ї. Про це йдеться в матеріалі порталу Sohu, передають Патріоти України.

Зазначається, що також краще відмовитися від вживання курячих легень, оскільки в них теж може бути багато паразитів і бактерій, які не вдається знищити навіть термообробкою через їхню стійкість до високих температур.

Як стверджують автори матеріалу, у разі потрапляння в людський організм вони можуть привести до нездужання. Крім того, небезпечні для здоров'я людини речовини можуть накопичуватися також у курячій голові. Нагадали вчені також, що практично нічого корисного немає і в курячій шкірі – вона багата жиром і на її поверхні також є багато паразитів і бактерій.

ТОП-4 хитрощі при замочуванні гороху, про які не знають багато господинь

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:12

Багато господинь не надто часто готують напрочуд смачні, а головне - корисні та поживні страви на основі гороху, передають Патріоти України. Вони пояснюють це тим, що з цим продуктом доводиться багато поратися. Щоб такої ситуації не виникло, скористайт...

Родина оцінить! Смажені сирні палички - швидко та дуже смачно

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:13

Так багато існує рецептів, але кожен раз на сніданок чи на перекус ціла проблема згадати якийсь найшвидший з них для приготування. Стояти довго біля плити теж така собі ідея. Є цікавий та смачний варіант швидкого перекусу з твердого сиру, передають Пат...