Багато бактерій та паразитів: Вчені назвали частини курки, які краще не їсти

Фахівці з'ясували, що на курячій гузці міститься багато паразитів і бактерій та надмірне вживання цієї частини птиці негативно позначається на здоров'ї. Про це йдеться в матеріалі порталу Sohu, передають Патріоти України.

Зазначається, що також краще відмовитися від вживання курячих легень, оскільки в них теж може бути багато паразитів і бактерій, які не вдається знищити навіть термообробкою через їхню стійкість до високих температур.

Як стверджують автори матеріалу, у разі потрапляння в людський організм вони можуть привести до нездужання. Крім того, небезпечні для здоров'я людини речовини можуть накопичуватися також у курячій голові. Нагадали вчені також, що практично нічого корисного немає і в курячій шкірі – вона багата жиром і на її поверхні також є багато паразитів і бактерій.

Справжній прорив! Нова дієта може знизити ризик деменції на 25% та уповільнити старіння

субота, 28 червень 2025, 18:05

Американські вчені опублікували масштабне дослідження, яке показало: дотримання спеціальної дієти під назвою MIND з 40 років значно знижує ймовірність розвитку хвороби Альцгеймера і деменції. Навіть початок цієї дієти після 60 років допомагає захистити...

Розставлено крапки над "і": Чи дійсно дерев’яні ложки небезпечно використовувати на кухні

субота, 28 червень 2025, 17:38

Дерев’яні ложки - звичний кухонний інструмент для багатьох. Вони не дряпають посуд, зручні у використанні та екологічні. Але в мережі все частіше з’являються застереження: мовляв, дерев’яні ложки - ідеальне середовище для бактерій і плісняви, передают...