Багато господинь припускаються грубої помилки! Коли солити м’ясо - до або під час варіння

Смак вареного м’яса залежить багатьох чинників, передають Патріоти України.

Важливе значення можуть навіть ті обставини, які здаються кулінарам несуттєвими.

Як приклад можна навести час додавання солі. Якщо не вчасно посолити м’ясний продукт, то він вийде не смачним.

На жаль, багато господинь не враховують цей момент.

Часта помилка кулінарів-аматорів

Деякі недосвідчені кухарі солять м’ясо ще до відправлення продукту в каструлю з водою.

Робити цього в жодному разі не можна. Раннє додавання солі призведе до того, що м’ясо почне виділяти багато соку. Зрештою продукт вийде жорстким і сухим.

Якщо ви хочете, щоб м’ясна страва зберегла соковитість, солити її потрібно під час варіння.

Причому додавати хлорид натрію бажано у певний момент – приблизно за 10 хвилин до завершення приготування страви.

Якщо все зробити правильно, то м’ясо вийде соковитим, ніжним та м’яким. Крім того, страва збереже корисні якості і виявиться дуже ароматною.

Врятує у спеку і просто смачно: Як приготувати домашній лимонад

вівторок, 21 травень 2024, 0:28

В Україні синоптики прогнозують найближчим часом літню спеку. У цей час буде вельми доречним смачний апельсиновий лимонад, рецепт якого опублікував Telegram-канал "Дача. Сад та город". Як приготувати:. Апельсини 4 шт. заморозити у морозильній камері, п...

Дуже смачно! Що приготувати з вівсяних пластівців, якщо не кашу на сніданок

вівторок, 21 травень 2024, 0:08

Вівсянка та каша - нероздільні поняття. Якщо ви також не володієте ідеями, які ще смаколики та страви з пластівців можна приготувати, тоді можемо поділитися цікавим варіантом. Зробіть апетитне смузі, яке має всі шанси стати популярним для вашого раціон...