Багато господинь припускаються грубої помилки! Коли солити м’ясо - до або під час варіння

Смак вареного м’яса залежить багатьох чинників, передають Патріоти України.

Важливе значення можуть навіть ті обставини, які здаються кулінарам несуттєвими.

Як приклад можна навести час додавання солі. Якщо не вчасно посолити м’ясний продукт, то він вийде не смачним.

На жаль, багато господинь не враховують цей момент.

Часта помилка кулінарів-аматорів

Деякі недосвідчені кухарі солять м’ясо ще до відправлення продукту в каструлю з водою.

Робити цього в жодному разі не можна. Раннє додавання солі призведе до того, що м’ясо почне виділяти багато соку. Зрештою продукт вийде жорстким і сухим.

Якщо ви хочете, щоб м’ясна страва зберегла соковитість, солити її потрібно під час варіння.

Причому додавати хлорид натрію бажано у певний момент – приблизно за 10 хвилин до завершення приготування страви.

Якщо все зробити правильно, то м’ясо вийде соковитим, ніжним та м’яким. Крім того, страва збереже корисні якості і виявиться дуже ароматною.

Перевірте себе! Слон чи руки - що ви побачили першим? Тест і його розшифровка

субота, 6 грудень 2025, 19:10

Оптична ілюзія обіцяє за лічені секунди розповісти про ваш рівень готовності до ризику в житті. Зображення містить лише два основні елементи - слона та дві людські долоні, але те, що ви побачите першим, нібито вказує на глибоко приховані риси характеру...

Протеїнова кава - тренд чи небезпечна звичка? Лікарі назвали тих, кому напій може нашкодити

субота, 6 грудень 2025, 18:45

Протеїнова кава, або “профі”, з TikTok-тренду перетворилася на глобальне явище й увійшла в меню великих мереж на кшталт Starbucks та Peet’s Coffee. За оцінками аналітиків, світовий ринок цього напою зросте з $4,5 млрд у 2024 році до майже $15 млрд у 20...