Багато хто робить це неправильно: Головні помилки при приготуванні сирників, які можуть зіпсувати все

Основні помилки при приготуванні сирників

Сир для сирників повинен бути сухим та розсипчастим. Рідкуватий тільки зіпсує блюдо. Однак, якщо ви додасте трохи манки, сирники вийдуть ідеальними.

Багато хто помилково намагається смажити сирники відразу ж після приготування тіста — і вони ніколи не виходять пишними. Краще потримати тісто в холодильнику щонайменше півгодини та тільки тоді формувати сирники.

Велика кількість яєць у сирниках дає сиру непотрібну вологу сиру. Варто додати в тісто лише жовтки – і сирники вийдуть ідеальними. На 200 г сиру необхідно два жовтки.

Якщо додати в тісто багато цукру, сирники розпливатимуться на сковороді та швидко пригорятимуть. Краще обмежити кількість цього продукту.

Багато хто додає в тісто для сирників борошно і помиляється: це робить їх гумовими на смак. У тісто краще додати манку, а борошно залишити для панірування.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...