Молоду картоплю можна смачно варити з маслом та зеленню, запікати у духовці чи смажити на сковороді. Однак, варто пам'ятати один нюанс: вона готується трохи інакше в порівнянні зі старою, передають Патріоти України.
Редакція Foodoboz зібрала інформацію і розповість, як правильно готувати молоду картоплю і чому її не можна заливати холодною водою.
Не кидайте молоду картоплю в окріп
У випадку з приготуванням старої картоплі її спокійно можна варити, закинувши у холодну воду та відразу посоливши. Утім, з приготуванням молодої картоплі такий трюк не пройде. Кидати її потрібно лише у киплячу воду. Тільки так її шкірка збереже смак та поживні елементи плоду.
Не чистіть молоду картоплю
Шкірка молодої картоплі дуже ніжна і під нею зберігається багато корисних речовин. Замість того, щоб її знімати, достатньо протерти плід щіткою від забруднення.
Як подавати молоду картоплю
Важливо не пересмажити та не переварити молоду картоплю. У готовому вигляді її достатньо просто посипати сіллю та кропом. Це буде чудове доповнення до салату.
Вам цікаво дізнатися, як ви ставитеся до лицемірства? Пройдіть цей тест особистості та з’ясуйте! Те, що ви побачите першим на картинці, показує, як ви долаєте лицемірство, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Важливо зазначити, що цей тест н...
"Теорія останньої зустрічі" - загадкова концепція, що стрімко набирає популярність у соцмережах. Її суть у тому, що певні люди приходять у наше життя лише на певний час, аби виконати свою роль. А коли їхня місія завершена - вони зникають, часто без поя...