Молоду картоплю можна смачно варити з маслом та зеленню, запікати у духовці чи смажити на сковороді. Однак, варто пам'ятати один нюанс: вона готується трохи інакше в порівнянні зі старою, передають Патріоти України.
Редакція Foodoboz зібрала інформацію і розповість, як правильно готувати молоду картоплю і чому її не можна заливати холодною водою.
Не кидайте молоду картоплю в окріп
У випадку з приготуванням старої картоплі її спокійно можна варити, закинувши у холодну воду та відразу посоливши. Утім, з приготуванням молодої картоплі такий трюк не пройде. Кидати її потрібно лише у киплячу воду. Тільки так її шкірка збереже смак та поживні елементи плоду.
Не чистіть молоду картоплю
Шкірка молодої картоплі дуже ніжна і під нею зберігається багато корисних речовин. Замість того, щоб її знімати, достатньо протерти плід щіткою від забруднення.
Як подавати молоду картоплю
Важливо не пересмажити та не переварити молоду картоплю. У готовому вигляді її достатньо просто посипати сіллю та кропом. Це буде чудове доповнення до салату.
Дізнайтеся, що потрібно мати з собою, які документи оформити та як підготуватися до поїздки без зайвих хвилювань . Подорожі — це не лише про емоції, а й про підготовку. Особливо, коли мова йде про перетин кордону. Навіть якщо ви вже не раз були за кор...
Коли шукаєш автомобіль для родини, список вимог чималий. Хочеться, щоб усім було зручно. Потрібен простір – і для пасажирів, і для нескінченних дитячих речей, велосипедів чи торбин. А ще дуже важливою є безпека, адже немає нічого ціннішого за життя та ...