Будь-яка хороша господиня мріє досягнути того рівня, коли приготувати смачну й поживну страву вдається буквально "з нічого". Так вміли робити наші бабусі, коли не мали змоги дістати усі необхідні інгредієнти на ту чи іншу страву. На щастя, часи змінилися, проте економно вести господарство ніколи не буде зайвим, передають Патріоти України.
Якщо ви збираєтеся наробити гору котлет, а фаршу у вас зовсім небагато, не засмучуйтеся — один простий інгредієнт врятує ситуацію. Що додати до подрібненого м’яса, аби не зіпсувати його смаку, однак помітно збільшити кількість "сировини", розповідає odnaminyta.com.
Є багато способів підживити полуницю. Починати радять вже у березні, коли плюсова температура триматиметься мінімум тиждень, а вночі на ґрунті не буде заморозків, передають Патріоти України. Після зими рослинам потрібен азот, тож можна використати міне...
Як завжди у цей день, у нас "вкрадуть" годину, "подаровану" восени. У 2023 році Україна перейде на літній час 26 березня. Під ранок стрілки годинників переводяться на одну годину вперед. . Переводити годинники в Україні почали ще 1981 року для економ...