"Баклажани по-корейськи" на зиму - закуска виходить дуже смачною, готується просто, без стерилізації

Для всіх шанувальників корейської кухні пропонуємо один з кращих рецептів приготування баклажанів на зиму з корейською морквою. Закуска виходить дуже смачною, готується просто, без стерилізації, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • 2 кг баклажанів;
  • 500 г моркви;
  • 80 г солі;
  • 80 г часнику;
  • 200 мл оцту (9 %);
  • 200 мл рослинної олії;
  • 2-3 лаврових листа;
  • 5-7 горошин чорного перцю;
  • 5-7 горошин запашного перцю;
  • 30 г приправи для корейської моркви;
  • 2,5 л води.

Рецепт приготування:

1. Баклажани нарізаємо невеликими кубиками, моркву натираємо на тертці для корейських салатів, відразу відправляємо в каструлю і заливаємо водою.

2. Додаємо сіль і ставимо на вогонь. Як тільки вміст каструлі закипить, кладемо лавровий лист, запашний і чорний перець горошком. Вливаємо оцет і варимо під кришкою 5 хвилин.

3. Після баклажани з морквою відкидаємо на друшляк, щоб з них стекла вся рідина.

4. У будь-який зручний посуд наливаємо олію, розігріваємо і викладаємо синенькі і моркву. Слідом відправляємо і подрібнений в блендері часник, насипати приправи для корейської моркви. При постійному помішуванні прогріваємо овочі 5 хвилин.

5. Після розкладаємо салат по простерилізованим гарячим банкам і закатуємо кришками.

Смачного!

Який купальник найбільше подобається? Вибір розкриє вашу приховану рису

середа, 25 червень 2025, 10:59

Перед тим, як ви зробите покупку вашого ідеального купальника, пройдіть тест. Лише кілька хвилин, один вибір - і ви отримаєте відповідь, передають Патріоти України. Який купальник ви оберете? Не думайте над відповіддю занадто довго, довіртесь своїй інт...

Це зіпсує все! Названо помилки, яких варто уникати під час приготування закруток

середа, 25 червень 2025, 10:30

Сезон домашньої консервації – один із найвідповідальніших періодів для господинь. Здається, нічого складного: овочі, сіль, оцет, спеції – і смачний результат у банці. Та на практиці навіть одна дрібна помилка може звести нанівець усю роботу. Банки почи...