Для всіх шанувальників корейської кухні пропонуємо один з кращих рецептів приготування баклажанів на зиму з корейською морквою. Закуска виходить дуже смачною, готується просто, без стерилізації, передають Патріоти України.
1. Баклажани нарізаємо невеликими кубиками, моркву натираємо на тертці для корейських салатів, відразу відправляємо в каструлю і заливаємо водою.
2. Додаємо сіль і ставимо на вогонь. Як тільки вміст каструлі закипить, кладемо лавровий лист, запашний і чорний перець горошком. Вливаємо оцет і варимо під кришкою 5 хвилин.
3. Після баклажани з морквою відкидаємо на друшляк, щоб з них стекла вся рідина.
4. У будь-який зручний посуд наливаємо олію, розігріваємо і викладаємо синенькі і моркву. Слідом відправляємо і подрібнений в блендері часник, насипати приправи для корейської моркви. При постійному помішуванні прогріваємо овочі 5 хвилин.
5. Після розкладаємо салат по простерилізованим гарячим банкам і закатуємо кришками.
Смачного!
В умовах зростання цін на пальне багато водіїв шукають способи економити бензин і зменшити витрати на авто. Експерти з автомобільної галузі радять дотримуватися кількох простих правил, передають Патріоти України. Агресивне прискорення і різке гальмуван...
Багато українців відчувають, що гроші швидко "витікають" з дому. Астрологи та фахівці з фінансової психології кажуть, що причина часто криється в простих, але поширених помилках, які відлякують багатство, передають Патріоти України. Коли в домі панує б...