Для всіх шанувальників корейської кухні пропонуємо один з кращих рецептів приготування баклажанів на зиму з корейською морквою. Закуска виходить дуже смачною, готується просто, без стерилізації, передають Патріоти України.
1. Баклажани нарізаємо невеликими кубиками, моркву натираємо на тертці для корейських салатів, відразу відправляємо в каструлю і заливаємо водою.
2. Додаємо сіль і ставимо на вогонь. Як тільки вміст каструлі закипить, кладемо лавровий лист, запашний і чорний перець горошком. Вливаємо оцет і варимо під кришкою 5 хвилин.
3. Після баклажани з морквою відкидаємо на друшляк, щоб з них стекла вся рідина.
4. У будь-який зручний посуд наливаємо олію, розігріваємо і викладаємо синенькі і моркву. Слідом відправляємо і подрібнений в блендері часник, насипати приправи для корейської моркви. При постійному помішуванні прогріваємо овочі 5 хвилин.
5. Після розкладаємо салат по простерилізованим гарячим банкам і закатуємо кришками.
Смачного!
Чорні цятки - поширена проблема шкіри обличчя, яка турбує і підлітків, і дорослих. Але не обов’язково витрачатися на дорогі косметичні засоби! Домашній скраб із харчової соди може ефективно очистити пори, зменшити видимість чорних цяток і зробити шкіру...
26 серпня за новим церковним календарем (8 вересня за старим) - день пам'яті мучеників Адріана і Наталії. У народі день отримав назву Адріян Осінній і Наталя Вівсянниця. За старим календарним стилем - день пам'яті преподобного Максима Сповідника. . *...