Для всіх шанувальників корейської кухні пропонуємо один з кращих рецептів приготування баклажанів на зиму з корейською морквою. Закуска виходить дуже смачною, готується просто, без стерилізації, передають Патріоти України.
1. Баклажани нарізаємо невеликими кубиками, моркву натираємо на тертці для корейських салатів, відразу відправляємо в каструлю і заливаємо водою.
2. Додаємо сіль і ставимо на вогонь. Як тільки вміст каструлі закипить, кладемо лавровий лист, запашний і чорний перець горошком. Вливаємо оцет і варимо під кришкою 5 хвилин.
3. Після баклажани з морквою відкидаємо на друшляк, щоб з них стекла вся рідина.
4. У будь-який зручний посуд наливаємо олію, розігріваємо і викладаємо синенькі і моркву. Слідом відправляємо і подрібнений в блендері часник, насипати приправи для корейської моркви. При постійному помішуванні прогріваємо овочі 5 хвилин.
5. Після розкладаємо салат по простерилізованим гарячим банкам і закатуємо кришками.
Смачного!
Цей особистісний тест дозволить вам дізнатися: ви зосереджені на собі чи на інших? Оберіть одну із трьох повітряних куль, що зображено на малюнку, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Вибір розповість, як ваша сутність впливає на ухвалення р...
Пральна машина може стати брудною та смердючою через накопичення миючого засобу, пом’якшувача тканини, бруду та бактерій, але є простий спосіб позбутися цього всього. Виявляється, очистити ущільнювач пральної машини насправді дуже просто - і для цього ...