Для всіх шанувальників корейської кухні пропонуємо один з кращих рецептів приготування баклажанів на зиму з корейською морквою. Закуска виходить дуже смачною, готується просто, без стерилізації, передають Патріоти України.
1. Баклажани нарізаємо невеликими кубиками, моркву натираємо на тертці для корейських салатів, відразу відправляємо в каструлю і заливаємо водою.
2. Додаємо сіль і ставимо на вогонь. Як тільки вміст каструлі закипить, кладемо лавровий лист, запашний і чорний перець горошком. Вливаємо оцет і варимо під кришкою 5 хвилин.
3. Після баклажани з морквою відкидаємо на друшляк, щоб з них стекла вся рідина.
4. У будь-який зручний посуд наливаємо олію, розігріваємо і викладаємо синенькі і моркву. Слідом відправляємо і подрібнений в блендері часник, насипати приправи для корейської моркви. При постійному помішуванні прогріваємо овочі 5 хвилин.
5. Після розкладаємо салат по простерилізованим гарячим банкам і закатуємо кришками.
Смачного!
Перед тим, як ви зробите покупку вашого ідеального купальника, пройдіть тест. Лише кілька хвилин, один вибір - і ви отримаєте відповідь, передають Патріоти України. Який купальник ви оберете? Не думайте над відповіддю занадто довго, довіртесь своїй інт...
Сезон домашньої консервації – один із найвідповідальніших періодів для господинь. Здається, нічого складного: овочі, сіль, оцет, спеції – і смачний результат у банці. Та на практиці навіть одна дрібна помилка може звести нанівець усю роботу. Банки почи...