Для всіх шанувальників корейської кухні пропонуємо один з кращих рецептів приготування баклажанів на зиму з корейською морквою. Закуска виходить дуже смачною, готується просто, без стерилізації, передають Патріоти України.
1. Баклажани нарізаємо невеликими кубиками, моркву натираємо на тертці для корейських салатів, відразу відправляємо в каструлю і заливаємо водою.
2. Додаємо сіль і ставимо на вогонь. Як тільки вміст каструлі закипить, кладемо лавровий лист, запашний і чорний перець горошком. Вливаємо оцет і варимо під кришкою 5 хвилин.
3. Після баклажани з морквою відкидаємо на друшляк, щоб з них стекла вся рідина.
4. У будь-який зручний посуд наливаємо олію, розігріваємо і викладаємо синенькі і моркву. Слідом відправляємо і подрібнений в блендері часник, насипати приправи для корейської моркви. При постійному помішуванні прогріваємо овочі 5 хвилин.
5. Після розкладаємо салат по простерилізованим гарячим банкам і закатуємо кришками.
Смачного!
Кава - улюблений напій багатьох людей, який бадьорить і допомагає прокинутися. Проте, незважаючи на корисні властивості, не всім варто вживати каву. Існує низка захворювань та станів, при яких від цієї популярної напої краще відмовитись або принаймні о...
Соя - популярна бобова культура, що походить з Азії і вже давно є основною частиною кухні в Китаї, Японії та Кореї, передають Патріоти України. В Європу вона прийшла у XIX столітті завдяки австрійському професору Хаберланду, який сприяв її адаптації до...