Набрид звичайний хліб? Спробуйте хліб з бананом. Не бійтеся! Це дуже смачно, передають Патріоти України.
Продукти, які вам знадобляться:
Приготування бананового хліба:
Борошно просіваємо в миску і додаємо цукор, дрібку солі, ретельно змішуємо. З банана знімаємо шкірку, розминаємо його з допомогою виделки й кладемо в суху суміш.
Молоко гріємо до теплого стану, додаємо у нього одне яйце, перемішуємо і виливаємо в борошняну суміш. Добре перемішуємо.
Додаємо дріжджі, розмішуємо, додаємо маргарин кімнатної температури й вимішуємо тісто приблизно 20 хвилин. Потім прибираємо його на пів години в тепленьке місце.
Через 30 хвилин, знову вимішуємо тісто протягом 5-10 хвилин. Після цього тісто руками розминаємо в тоненький пласт або з допомогою качалки й скручуємо в трубочку. Ріжемо її на шматки товщиною 2-3 см.
У форму кладемо пекарський папір, який разом з бортами змащуємо маргарином (вершковим маслом). Викладаємо тісто по колу і відправляємо його на підйом на пару годинок.
Збиваємо яйце і трохи змащуємо ним тісто, зверху присипаємо кунжутом. Поміщаємо хліб приблизно на 25 хвилин у духовку. Випікаємо при 180°.
Сніданок – це важлива частина дня, яка допомагає відновити рівень енергії після ночі та забезпечує організм необхідними поживними речовинами. Для здорового старту обирайте продукти, багаті вітамінами, мінералами та антиоксидантами, які підтримують фізи...
В багатьох салатах використовують буряк. Він має приємну текстуру, досить нейтральний смак коренеплоду та добре поєднується з іншими інгредієнтами. Найчастіше згадують про «Оселедець під шубою» та «Вінегрет». Ще можна приготувати буряк з бринзою, кунжу...