Бережіть голови! Лютий принесе дві сильні магнітні бурі - названо найбільш небезпечні дати

У лютому 2023 року очікуються сильні магнітні бурі. У цей час багато людей відчувають головні болі, мігрені, втому, втрату сил, проблеми зі сном та підвищений тиск, передають Патріоти України.

Вчені та лікарі офіційно не підтвердили зв’язок між космічним явищем та поганим самопочуттям.

Що таке магнітна буря

Земля має сильне магнітне поле. Це своєрідний купол, який захищає усе живе на планеті від шкідливих космічних явищ.

Електромагнітна активність на сонці відбувається постійно, з різною інтенсивністю, спричиняючи викиди корональної маси та сонячні спалахи. Ці викиди, досягаючи Землі, стикаються із захисним "куполом". Магнітне поле планети змінюється, коливається, збурюється. Це і називають магнітними бурями.

Простими словами, магнітні бурі – це захисні реакції Землі.

У1859 році вчені зафіксували наймасштабнішу магнітну бурю в історії. В той час вже був винайдений телеграф. Геомагнітні коливання призвели до збоїв в роботі телеграфів в Європі та США.

Науковці стверджують: якби буря такої потужності відбулася зараз – це призвело би до справжньої катастрофи.

Коли очікувати магнітних коливань у лютому 2023

Небезпечним буде період з 5 по 15 лютого. Найсильніші магнітні бурі очікуються 5 та 10 лютого. У ці дні краще відмовитися від важкої роботи, приділити увагу здоров’ю, піти на легку прогулянку. 5 лютого – неділя, тому, якщо є можливість, проведіть день вдома або на свіжому повітрі.

Середня за інтенсивністю буря буде 7 лютого.

Метеозалежні люди можуть відчувати головний біль 15 лютого. Очікуються слабкі магнітні коливання.

Городникам на замітку! Обробіть картоплю цим розчином - ізабудете про колорадських жуків

вівторок, 16 квітень 2024, 18:44

Найкращі народні засоби для обробки картоплі від шкідників та хвороб: поради досвідчених городників, передають Патріоти України. Щоб шкідники трималися подалі від грядки з картоплею, її слід обробити перед висаджуванням цими засобами. Тоді влітку можна...

Треба лише кілька хвилин! Психологічний тест у картинці дасть відповідь на питання, яке вас найбільше хвилює

вівторок, 16 квітень 2024, 18:12

Цей психологічний тест допоможе розібратися у проблемах, які зараз вас хвилюють найбільше. Оберіть картинку, а вона дасть відповідь на усі питання, передають Патріоти України. Проблема насправді серйозніша, ніж здається на перший погляд. Можливо, рішен...