Бережіть голови! Підвищена сонячна активність нагадає про себе: Календар магнітних бур на червень

У червні очікується пʼять періодів магнітних бур, причому підвищена сонячна активність даватиметься взнаки із самого початку місяця. Деякі бурі будуть одноденними, а інші затягнуться на кілька днів, передають Патріоти України.

Як відомо, магнітні бурі можуть впливати на самопочуття частини населення Землі. Саме тому варто заздалегідь знати небезпечні дати, аби встигнути підготуватися до геомагнітних сплесків.

Так, згідно з одним із прогнозів, перша з бур очікується вже 2 червня, а наступні – 10 і 16 червня. Вони будуть слабкими (4 бали). Наступна така буря накриє планету наприкінці місяця – 30 червня. З 18 по 20 червня на метеозалежних людей чекає більш серйозне випробування – сильна магнітна буря (5 балів).

Інший прогноз трохи відрізняється від першого. Згідно з ним, наступний місяць розпочнеться із слабкої бурі, а вже 2 червня вона стане сильною. Також слабкій бурі 30 червня можуть передувати два днів сплесків середньої потужності. Так, попередньо слабкі бурі очікуються 1, 7, 16 та 30 червня, середні – 10, 28 та 29 червня, а сильні – 2, 18, 19 та 20 числа.

Щоб не зіпсувати! У якому посуді категорично не можна маринувати шашлик

четвер, 25 квітень 2024, 8:59

Шашлик можна готувати з різного м'яса, але найсмачніше буде зі свинини та курки. Але, дуже важливо пам'ятати, що запорука смачного шашлику - маринад і ще посуд, в якому ви його готуватимете, передають Патріоти України. Кулінарка поділилася в Instagram ...

Доступні всім! Кардіолог назвав фрукти та ягоди, які сприятливо впливають на кров’яний тиск

четвер, 25 квітень 2024, 8:45

Фрукти є цінним джерелом поживних речовин, важливих для здоров’я серця, таких як клітковина, калій і антиоксиданти, передають Патріоти України. Якщо у вас виявлено високий кров’яний тиск, кардіолог Девід Сабгір, доктор медичних наук, радить включати до...